Ga naar inhoud

XP start met witte balk met iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Aanbevolen berichten

  • Reacties 248
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
sorry maar ff weer ontopic :wink: ik had net winXP geinstalleerd. bij de eerste echte boot kwam het iiiii'tjes balkje voor een tiende sec of zo. na de installatie van detanator drivers, via drivers + modem, duurde de iiii'tjes balk ruim 5 sec. misschien dat het toch niet aan het geheugen ligt???
Link naar reactie
Maak je niet druk over die iitjes of schrijf een brief (email) naar micro$coft. Die iitjes heb ik ook na een slaapstand en het is gewoon een laadteken en dat had windows eers niet bij het opstarten, omdat het in Dos laadde. Bij het moment van de iiitjes zit je nu al in Windhoos en het gebruikt iiitjes als hij bezig is. Maak er gewoon geen punt (op de i :D ) van.
Link naar reactie
Daar komt het wel op neer en wat een gezeik over die iiiii dingesen, k zou zegge, hou de lol erin en keil die windows xp weg... ga naar www.linux.com en download effe de nieuste versie as je kabel of dsl hebt, en succes... geen iii's meer, mijn oplossing, zeer simpel en zeer handig... :D
Link naar reactie
[quote:bfa88693d0="lykele"] wat een gezeik over die iiiii dingesen, k zou zegge, hou de lol erin en keil die windows xp weg... ga naar www.linux.com en download effe de nieuste versie as je kabel of dsl hebt, en succes... geen iii's meer, mijn oplossing, zeer simpel en zeer handig... :D[/quote:bfa88693d0] Dit topic gaat toch over die iiiiiiiiiiiiiiii'tjes, dus waarom "een gezeik erover" En of Linux alles is !!! Ik heb dat ook op een andere pc draaien, waarop een geluidskaart, netwerkkaart en TV- kaart NIET werkt. En WEL onder XP.
Link naar reactie
Tsja, k heb weer eens 2 dingen te zeggen: [b:fb3c054a9c]1[/b:fb3c054a9c] Geluidskaart en netwerkkaart die het niet doen is hoogstwarschijnelijk onzin, wat voor geluidskaart heb je dan (jaja, verkeerde forum...) en kijk dan effe op de HCL voor ondersteuning En die netwerkkaart doet het hoogstwaarschijnelijk ook wel met 3COM of Realtec aansturing... [b:fb3c054a9c]2[/b:fb3c054a9c] je bent hobbyist of niet... en als je er een bent moet je problemen oplossen en niet laten staan... p.s. die witte balk in win2000 is idd zo, maar dat ligt aan de snelheid van de HD, niet aan die van het geheugen... (win2k help)
Link naar reactie
[quote:f52030c93e="lykele"]Tsja, k heb weer eens 2 dingen te zeggen: [b:f52030c93e]1[/b:f52030c93e] Geluidskaart en netwerkkaart die het niet doen is hoogstwarschijnelijk onzin, wat voor geluidskaart heb je dan (jaja, verkeerde forum...) en kijk dan effe op de HCL voor ondersteuning En die netwerkkaart doet het hoogstwaarschijnelijk ook wel met 3COM of Realtec aansturing... [b:f52030c93e]2[/b:f52030c93e] je bent hobbyist of niet... en als je er een bent moet je problemen oplossen en niet laten staan... [/quote:f52030c93e] 1 was een ISA geluidskaart van merk weet ik niet meer, maar op de site van die leverancier was geen driver te vinden en zou ook nooit komen. Zelf ben ik (nog) niet zo vertrouwd met linux om ff een driver te schrijven. Jij wel? En die netwerkkaart was een hele goedkope die ZELFS onder XP draait en NIET onder Linux. Sterker nog; die netwerkkaart gebruik ik onder XP (server) en dan kan die Linux computer (client) WEL het internet op, maar als ik die netwerkkaart in de client zet, ziet hij helemaal geen netwerk. Omdat ik natuurlijk geen driver er voor heb, en ik heb ALLE 3COM en realtec drivers gebruikt en nog een tiental meer, maar niks werkt. 2. Zal jij het niet opgeven als je 4 avonden bezig ben geweest met zoeken en installeren van zo'n 40 drivers? Dan ga ik liever andere dingen doen en gooi die kaart nog liever weg. 3. begrijp me goed; ik vind Linux een prachtig besturingssysteem, anders had ik het er al na 1 week weer afgegooid. Zeer stabiel, gratis, mooie grafische omgeving enz enz. Maar sommige hardware werkt gewoon (nog) niet onder Linux. Dat is met XP trouwens ook zo, dat niet alles werk (oude hardware)
Link naar reactie
  • 2 weken later...
MIJN iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii'tjes ZIJN WEG !!! Ik heb op hetzelfde systeen een andere schijf erin gezet. Maxtor 40Gb 7200 Rpm , daarvoor had ik XP draaien op een Quantum fireball 6,3 Gb 5400 Rpm. Na diverse software pakketten geinstalleerd te hebben, zie ik ze nog steeds niet. OF, ze zijn er wel, maar gaat het zo snel dat ik ze niet voorbij zie schuiven. OF, ze zijn echt weg en ligt het aan de snelheid van de schijf (lezen)
Link naar reactie
  • 2 maanden later...
Zou het kunnen zijn dat het te maken heeft met welke BIOS versie of merk ? Ik heb ook die iiiiii tjes. Maak me er ook niet druk om. maar vroeg me ook af waarom M$ niet wat eleganters had kunnen bedenken. Toen ik de allereerste keer XP ging gebruiken, schrok ik even toe ik dit zag. Dacht ook even dat er iets met de PC was.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...