Ga naar inhoud

XP start met witte balk met iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Aanbevolen berichten

  • Reacties 248
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:f99a60f2d9="Richard16"]Het is volgens mij gewoon normaal hoor. In windows 95/98 had je dat lopende balkje onderin beeld en nu heb je allemaal van die iiiiiii tje's. [/quote:f99a60f2d9] Om ff weer op het echte onderwerp terug te komen. dit lijkt mij echt niet normaal hoor. Dit is iets van het begin tijdperk (DOS) om een effect te krijgen van bewegen. Lijk mij echt sterk dat Microsoft er zo iets instopt.
Link naar reactie
[quote:e21e265abc="anthony2u"][quote:e21e265abc="Marcel de Reus"][mierenneukmode] spinerned je sig is verkeerd gespeeld, het is als mijn vrouw [b:e21e265abc]gaat[/b:e21e265abc] en niet als mijn vrouuw ga [/mierenneukmode] Sorry moest er even uit ;)[/quote:e21e265abc] [bijdehandmode] Je wilt zeker het onderwijs in :P [/bijdehandmode][/quote:e21e265abc] Klopt ik wil of leraar Natuurkunde worden of ik ga ICT doen en begin zo'n zaakje als eynstein.
Link naar reactie
Ja das wel de bedoeling :D Haal ook nog eens supercijfers (alles 8, 9 en 10) zonder ook maar iets uit te voeren :D Ik loop na school mijn kranten en zit voor de rest achter de computer en in het weekend ga ik naar mijn paard. En school? Het huiswerk voor het 3de uur maak je in het 2de, voor het 4de in het 3de enz. Werkt erg fijn :D
Link naar reactie
Nou, het word steeds interessanter in dit onderwerp. Waar hebben we het over :roll: Ik ga niet naar school en heb ook geen krantenwijk. :D Ik werk namelijk als ontwerper/tekenaar in de reklame en heb daarnaast 2 bedrijven. 1 in de entertainment (drive-in) en 1 in de computer branche (reparateur). Ik hoop dat ik geen spel- of taalfouten heb gemaakt nu.
Link naar reactie
[quote:2b3d8be0c6="Marcel de Reus"]Denk het ook :roll: BTW een beetje off-topic kan toch geen kwaad, ik vind het leuk om te weten met wie ik praat :wink:[/quote:2b3d8be0c6] Daarom hebben ze ICQ uitgevonden denk ik. Maarja, vooruit maar; jullie zitten hier al langer op dit forum, dan kom je elkaar nog wel eens tegen natuurlijk. Ik weet niet hoe oud jullie zijn, maar ik ben 34. (het lijkt wel of ik een date zoek, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Link naar reactie
Gefeliciteerd!! Ik moet er nog 88 :( Ben op vakantie geweest en heb een tijdje alleen maar oude topics gelezen en verder niet gepost, vandaar. BTW ik kom nooit op MSN. Als ik me aanmeld krijg ik gelijk 20 verschillende schermpjes met Hey Mars, hey, hallo, hoest en daar wordt ik psychisch van. Bovendien zit ik liever op het forum of gaa OC'en (ga zo weer verder ben nog steeds bezig :) dadelijk airduct en memkooling kit kopen volgende week ofzo om nog hoger te komen) of natuurlijk GAMEN.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...