Ga naar inhoud

Koeler kapot. Nieuwe kopen, welke?


Aanbevolen berichten

Die cooler is idd GRANDIOOS. Ik vind hem beter als die oude zooi. En het is veel simpeler als het lijkt om te monteren. Je moet wel een hoop uit elkaar halen als je van clip-montage naar schroef-montage overgaat, maar met de juiste handleiding kan er in feite niets misgaan. Het is behoorlijk veilig en je hebt er dus idd geen hamer voor nodig.
Link naar reactie
  • Reacties 69
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Oh....... Dus ik moet helemaal geen koeler hebbe, want een goeie heatsink heb ik al, dus alleen een fan, een hele stille dan. Die 8412NGL past 'ie dan ook op m'n heatsink (coolermaster) of zit daar een heatsink bij? Zijn die fans ook los te koop? Wakosta? P.s. Ik ga daluk weer een nieuwe topic beginne over Rundll32, dus maak je borst (of die van je vriendin) maar nat! :smile:
Link naar reactie
Ik heb deze draad gelezen en twijfel t.a.v. mijn probleem. Sinds gister nw PC en het lijkt wel een vliegtuig. Ik heb 1 Fan Coolermaster DP5-7H53F op heatsink. Hij start op 4500rpm, met oplopen CPUtemp gaat hij naar 10000 rpm en maakt veeeeel herrie. Na 1 uur blijft CPUtemp op 49 en zakt de Fan naar 5000rpm maar herrie blijft. Ik ben normaal niet van mijn PC af te slaan maar gister heb ik hem uitgezet!!!!!! Geld speelt geen rol. Ik wil zo min mogelijk geluid. Advies??? Misschien ter verduidelijking. Hie weet ik wat past, Ik lees diverse maten, voltages, enz _________________ AMD XP1900+; Asus GF4 4600Ti; Maxtor 80Gb; 512 DDR PC2100; MSI KT3 Ultra; Logitec Cordl Opt; IIyama MA901U 19"; XP Home [ Dit bericht is bewerkt door: hansboss op 2002-05-05 13:34 ] [ Dit bericht is bewerkt door: hansboss op 2002-05-05 13:36 ]
Link naar reactie
Mensen, bedankt weer voor de vele links. IK ga nou zo'n papst fan bestellen. Ik heb net een ouwe 80mm fan uit een oude 200 watt voeding gesloopt en 'm er met tape opgeplakt. Hij blijft nou tussen de 50 en 55 graden, dus dat moet maar ff. Maar ja, je kunt niet alles hebbe hè! :smile: Bedankt wéér!! :grin:
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...