Ga naar inhoud

geheugen...


Aanbevolen berichten

ik heb twee 256 mb bankjes infineon pc133 cas2 ram dat stabiel draait op 145 mhz. met de turbo settings van een abit kt7a het vreemde is dat het totaal niet meer stabiel is op 150 mhz met sdram10/8 nsec en cas3 settings... nu vraag ik me af: is er een methode waarom je (min of meer) kunt uitrekenen hoe lang de boel stabiel blijft? (heb opzich geen trek om toch maar corsair pc-150 te gaan kopen... al kan ik voor die bankjes nu onderhand meer vragen dan ik er toen (hccbeurs) voor betaald heb :grin: )
Link naar reactie
Nee, volgens mij valt dat niet echt uit te rekenen, het kan ook aan andere dingen behalve het geheugen liggen. Mijn Apacer DDR modules wouden ook niet echt harder als ik naar CAS3 ging. Het kan ook aan het stukje PCB van de modules zelf ligen. Corsair schijnt bijvoorbeeld zo hoog te komen door hun PCB design. Ik heb hier overigens ook een reep liggen met infineon, als ik daarvan de SPD data bekijk zegt hij zelf dat het een 143 MHz module is ipv 133 MHz, en die draaide ook turbo in mijn KT7A.
Link naar reactie
geen idee :grin: ik doe niet veel met 3D :grin: er komen anders wel steeds meer hw-fabrikanten met linux-drivers... iig matrox, rest weet ik ff niet. ook komen er steeds meer games voor linux... en er is wine, wat het mogelijk maakt windows-binaries uit te voeren. ook is er tegenwoordig WineX, waardoor er opeens weer veel meer games gespeeld kunnen worden. btw: UT, Quake arena ed zijn er dacht ik al native...
Link naar reactie
nVidia heeft ook linux drivers volgens mij :smile: en WineX: Ik las laatst een test waarbij ze probeerden om Max Payne te draaien, zij noemden het een succes, hoewel ze alleen maar zwart beeld te zien kregen :grin: (niet mijn idee van succes dus) Kennelijk is de D3D emulatie nog niet helemaal top.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...