Ga naar inhoud

Upgradeset


Aanbevolen berichten

MOBO: 150 Euro CPU: 170 euro MEM: 100 euro -------------- TOT: 430 Euro Deze prijzen komen uit de pricewatch va tweakers, en zijn dus ongeveer de laagste :smile: Het is dus vergeleken met de pricewatch wat aan de dure kant, maar daar wordt ook met de goedkoopste prijzen van nederland gerekend (vand de bedrijven die er in staan dan) Vergeleken met normale winkels is dit dus ok wel een redelijke prijs :smile: Verder is het een goede set, niks mis mee :smile:
Link naar reactie
Dan hou je dus ongeveer 220 tot 250 euro over voor een videokaart. Voor die prijs zou ik voor de Radeon 8500 gaan, dat is een hele snelle kaart, voor weinig geld. Verder kan je ook nog een GF4 MX kopen, of een GF3 Ti200, maar deze 2 zijn weer net iets trager. Als je uit deze 2 moet kiezen, dan zou ik voor de GF3 Ti200 gaan. Deze is in spellen veruit de beste van deze 2. Als je hem voor dingen als DVD weergave en dual monitor wilt gebruiken, dan is echter de GF4MX de betere keuze, omdat deze daar ondersetuning voor heeft. (Als je met multimonitor ed aan de gang wil, en niks om spellen geeft, dan is matrox dus weer de beste keuze) Het ligt er dus ook een beetje aan wat je met de videokaart wilt gaan doen :smile: BTW: Zit er in die upgradeset ook een cooler? Als die er niet bij zit, kost dit je ook extra geld, zit hij er wel bij, dan is het idd een nog aanrekkelijkere koop :smile: De rest van de systeem specs zien er verder goed uit, niks mis mee :smile:
Link naar reactie
Die cooler volstaat prima als je niet gaat overklokken Die GeForce 4 MX 440 van Leadtek is een prima kaart. Alleen als je veel games gaat doen heb je meer aan een Radeon 8500. Als je games niet zo belangrijk vind dan heb je daar een fijne kaart aan. Hij is overigens sneller dan al de GeForce 2 kaarten maar langzamer dan de GeForce 3 en Ati R8500.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...