Ga naar inhoud

goede behuizing?


Aanbevolen berichten

  • Reacties 144
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
De enermarx koelers verplaatsen wel veel minder lucht en ze zijn even duur :sad: Het zijn toch gewoon 80X80X25 slots? Dan zou die YS tech dus toch ook passen, hij maakt niet erg veel lawaai en hij heeft wel 65 CFM dat lijkt toch goed? Of vergis ik me. Ik heb ook voor die enermarx en coolmaster gekeken, maar die zijn bij mij in de buurt slecht te krijgen en ik wil ze het liefst in de winkel halen en niet over internet bestellen. Dus zou die YStech fan voldoen of is het zonde van die 17 euro?
Link naar reactie
Die YStech fans zijn ook prima alleen vind ik ze wel erg duur. zeker als je er 5 in je Case wil doen (2 is voldoende overigens) Dat CFM is voor een case fan veel minder itteressant dan voor een fan op een CPU. Als je een paar Ystech fans of Coolermaster of Enermax fans er in pleurt merk je zo goed als geen temp verschil.
Link naar reactie
[quote:3dcc48e972] Op 16-04-2002 18:57 schreef Marcel de Reus: De enermarx koelers verplaatsen wel veel minder lucht en ze zijn even duur :sad: Het zijn toch gewoon 80X80X25 slots? Dan zou die YS tech dus toch ook passen, hij maakt niet erg veel lawaai en hij heeft wel 65 CFM dat lijkt toch goed? Of vergis ik me. [/quote:3dcc48e972] Minder lucht als Coolermaster? Dat denk ik niet, wel minder als Delta MP's. Die Enermaxen (althans die roze die ik erin heb) zijn wat prijzig omdat je hun snelheid tussen de 1000 en 3000 toeren p.m. kan regelen, dat hebben andere fans over het algemeen niet standaard (je kan er natuurlijk een potmeter aan zetten). En van die Enermaxen op volle snelheid komt echt een hoop lucht, genoeg voor een koele kast. Mijn casetemp is 1 of 2 graden boven de omgevings temperatuur volgens viahwm.
Link naar reactie
Ik heb na jullie info nog eens goed gekeken, maar kwam toch tot de conclusies dat die Delta's wel erug "cool" :razz: zijn! Ik had dus de volgende vraag. Kan ik in plaats van 5 80 MP's niet gewoon 3 HD's kopen daar is voor mij namelijk een stuk makkelijker aan te komen. Dan zet ik er 2 voor op uitblazen en 1 achter op inblazen. De airflow zou dan zelfs groter moeten zijn dan 5 MP's, maar werkt dit in praktijk ook goed? Greetz Marcel PS: Ik weet dat sommige zoveel fans overdreven vinden, maar ik wil het max uit mijn CPU halen en aangezien ik een Epox plankje koop dat tot een Vcore van 2,2 V kan lijkt het me handig om alles goed koud te houden in die kast! (ik hoop toch stiekem op 11,5 X 166 (2300+) als wordt het heel moeilijk)
Link naar reactie
De OC-Shop heeft ze dus niet meer :sad: Ze verkopen alleen nog 80HP. Ik was namelijk al van plan daar de koelers te kopen :smile: BTW ik heb vandaag de eerste zooi gekocht mijn Chieftec Dragon Server en het Epox 8K3A+ en de 40 GB Maxtor. De rest komt na mijn vakantie, dus over 2 weekjes even Noud mailen of hij ervoor kan zorgen dat alles gelijk de maandag erna gelevert kan worden :smile: O ja, moet je die CD ROMS die bij het mobo zitten installeren? Nooit geweten. Ik heb er 2 en een diskette moet dat er allemaal op? En wat bedoel je met voltageprob? BTW wwar heb jij je Corsair RAM vandaan, want dat kingston was CAS 2,5 ik moet maandag even de verkoop van Informatique bellen of ze ook CAS 2 of eventueel Corsair kunnen leveren. Greetz Marcel
Link naar reactie
Ligt er aan, je moet van de CD sowieso de RAID drivers installeren als je RAID hebt, en als je geen WinXP draaien gaat moet je de Via 4in1 drivers installeren. Ik weet niet wat je verder nog onboard hebt, maar daar heb je ook drivers voor nodig. Ik heb mijn Corsair bij GF Mike vandaan, en die heeft het van Wintelco. Voltageprob bedoel ik dat je niet genoeg Vcore meet hebt voor een hogere OC. Als ik bijvoorbeeld naar 1.8 GHz toe wil, dan moet ik nog meer hebben.
Link naar reactie
[quote:24b28a9efe] Op 21-04-2002 18:52 schreef BA: Die zou ik idd direct op de PSU zetten. Je RAM moet je zo instellen voor de beste perfrmance Cas2 4way inteleaving 2-5-2 Dram Command 1T Of het ok werkt met jou RAM moet je nog maar afwachten,maardatis het snelste :smile: [/quote:24b28a9efe] Precies, maar wat de je met Burst lenght (4 of 8 ) Ik moet nu echt eens alle opties in mijn bios gaan opscrijven en eens gaan uitzoeken. Die van hierboven heb ik allemaal, maar er zijn er nog een paar waar ik niet goed weet wat ik ermee moet, meestal zet ik ze maar zo laag mogelijk. _________________ [url=http://www.anandtech.com/mysystemrig.html?rigid=3924]Mijn PC[/url] | [url=http://service.madonion.com/compare?2k1=3047568]3DMark2001SE[/url] [ Dit bericht is bewerkt door: hjs op 2002-04-22 10:43 ]
Link naar reactie
Die heeft idd ook wel wat ja :smile: [img:3617f1164b]http://pc-modding.com/cart/images/items/nobless_large.jpg[/img:3617f1164b] _________________ [url=http://www.anandtech.com/mysystemrig.html?rigid=16255]PC 1[/url] [url=http://service.madonion.com/compare?2k1=3306597]3Dmark 2001[/url] [url=http://home.quicknet.nl/qn/prive/ma.ansink/OCguide1.htm]BA's overclocking guide v1.0[/url] [ Dit bericht is bewerkt door: BA op 2002-04-22 12:30 ]
Link naar reactie
Dat lijkt wel een koffiezet-apparaat :grin: http://www.comptechworld.nl levert nog wel MP's, die krengen maken al zoveel herrie ... en HP's is het helemaal schiphol. Ik zei ook eerst geluid maakt me niet zoveel uit, maar er is een grens (als je ze door je muziek heen hoort is het voor mij de grens), ik zou het dus bij die MP's of een andere fatsoenlijke 80mm fan houden.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...