Ga naar inhoud

Intel


Aanbevolen berichten

  • Reacties 118
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:94b50e45e1] Op 05-04-2002 1:17 schreef GeForce Mike: dan houd het op. Het moet in de Bios gebeuren anders is het onmogelijk verder. De "willemette" core is overigens totaal niet intteressant om te OCen. [/quote:94b50e45e1] Het kan afhankelijk van het mobo toch ook buiten de BIOS om? Mbv jumpers op het mobo? Dat is iig zo bij mijn Asus P2b mobo... Ik zou even in het boekje van je mobo kijken of hier iets over in staat. Hoezo is die core eigenlijk niet interessant? Alle beetjes helpen toch?
Link naar reactie
Volgens mij kan je met P4 moederborden niet je FSB verhogen met je moederbord dmv jumpers.. ik heb daar nog nooit van gehoord, maar ik kan het mis hebben. tja alle beetjes helpen dat is wel zo, maar voor het echte overklok werk is die core gewoon niet itteressant omdat je er geen prestaties uit kan wringen waar je wat aan heb. dat kan met de Norhwood wel.
Link naar reactie
nou bedankt :roll: :grin: LOL :grin: Hij is redelijk oud ja (bijna 3 jaar zo uit m'n hoofd). Maar ik moet zeggen dat 'ie nog steeds behoorlijk goed meekomt. Was toen een behoorlijk zwaar systeem (PII 450 was hoogste proc :smile: ), maar daar heb ik dus geen spijt van. Ik heb er alleen 128 mb SDram bijgezet, brander en tv-kaart en dat was het...
Link naar reactie
Nou ik game er wel op hoor (pacman :wink: ). Bijvoorbeeld Rally Championship 2000, Diablo II (is niet zo zwaar volgens mij), Colin Mc Rae 2.0 (best nieuw spel, draait gemiddeld zeer soepel), ... Dit vind ik wel een leuke vraag trouwens: [quote:3ea29b5565]Zijn er uberhaupt hier op dit forum mensen met een Intell Processor ? [/quote:3ea29b5565] :grin: Alsof alles hier AMD is :smile:
Link naar reactie
Mja, over het algemeen is het eigenlijk wel zo dat de wat meer doorgewinterde computeraars tegenwoordig voor AMD kiezen :smile: Dat die games soepel lopen snap ik wel, volgens mij zijn Rally Championship ed ook games uit die tijd :smile: En idd Diablo II is volgens mij ook niet zo heel zwaar, het zijn vooral de 3D games die nogal wat van een pc eisen :smile:
Link naar reactie
Je bedoelt met 3d games quake e.d? Want die rallyspellen zijn toch ook 3d? Overigens: RC2000 is wel nieuwe dan mijn pc hoor. De systeem eisen zijn iets van PII266 enz. En CMR 2.0 is ook best nieuw. Die draait trouwens op 1024 x 768 x 16 nog soepel (op sommige levels na :smile:
Link naar reactie
Idd, RTCW en MOHAA enz. Quake 3 etc zijn ondertussen ook al behoorlijk oud. Die Rallygames hebben vaak alleen een 3D auto en weg, geen uitgestrekte 3D landschappen ed. (Ik kon die Rally 2000 ook al draaien op 1024x768 met een GF 256 en een Athlon 550 :smile: ) CMR 2.0 weet ik niet hoe zwaar die voor je PC is, die heb ik eigenlijk nooit geprobeerd.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...