Ga naar inhoud

ABIT KA7 KX133 Athlon 700 + built by ATI Radeon 7500 stabili


Aanbevolen berichten

[quote:7682ef676a] Had ik maar een 3dmark2001 score... Memmory timings? Ik weet alleen dat ik in het BIOS kan kiezen tussen 10 en 8ns. Dit moet volgens mij op 10 ns staan. [/quote:7682ef676a] Fout! die moet op 8 staan, hoe lager hoe beter. Ik heb PC133 modules op 5.2 ns draaiende gehad :smile: Bij memtiming moet je juist alles zo laag mogelijk instellen, dus alle timingen op zijn laagst (onder voorbehoud dat je geheugen dit ook aan kan) Die AGP divider kan jij denk ik nergens instellen, vaak gebeurd dit automatisch als je de FSB snelheid selecteerd. Bij de eerste Athlon boards kon je dit sowieso niet veranderen, omdat die alleen maar een FSB van 100 Mhz hadden :smile: En ja, 2de hands boards, het kan natuurlijk gebeuren dat je een brak zooitje krijgt. Ik heb er zelf nooit last van gehad op zich, maar het kan natuurlijk altijd :sad:
Link naar reactie
Nu heb ik na veel geklooi een (nederlandse :sad:) 98SE geinstalleerd. Na het installeren van de VIA 4in1 drivers kwamen de prestaties en de DVD-afspeelkwaliteit een redelijk op gang. Wel loopt 3DMARK2000 vast op het allerlaats, als ie klaar is en de 3dmarks wil laten zien; die krijg ik dus niet te zien maar fps zijn aardig. Wel slechter dan op een Athlon TB @950 + GF2MX "classic" systeem, wat me erg tegenvalt. Ik krijg alleen de AGP niet op 4x, valt hier echt niet wat aan te doen? (maakt het uberhaupt veel uit in prestaties?) Verder zou ik graag antwoord willen hebben op mijn vragen van mijn vorige bericht :smile:
Link naar reactie
Welke vragen uit je vorige bericht (de meesten zijn al beantwoord :smile: ) AGP 4x en AGP 2x maakt bijna tot geen performanceverschil, niet met de huidige generatie videokaarten tenminste. Wat je ook nog kunt proberen, is een oudere versie van VIA 4in1, misschien dat die beter werken, omdat die chipset een stuk ouder is. http://www.viaarena.com Met de VIA 4in1 4.38 zijn er wat problemen lees ik wel eens, maar ik weet niet of dat ook voor 4.37 geld. (Ik heb geen last gehad met die versie ieg.)
Link naar reactie
Hm, had alleen maar op pagina 1 gekeken en zag dus niet dat je al zo vriendelijk was geweest om een reply te geven BA! :smile:) In ieder geval bedankt, ik denk dat ik toch maar weer een 2e hands mobo'tje ga kopen :smile:, deze keer een asus a7v133. Die is in ieder geval stabiel, tenminste, dat is mijn ervaring bij mijn andere systeem. Moet alleen dan nog een processor erbij halen, en proberen iemand mijn abit mobo + athlon te slijten...:smile:
Link naar reactie
Ik heb nog wel een Abit KT7A te koop :smile: Die Socket A CPU's zijn trouwens nieuw ook helemaal niet duur meer, dus 2dehands moet je ze ook wel heel goedkoop kunnen krijgen :smile: _________________ [url=http://www.anandtech.com/mysystemrig.html?rigid=16255]PC 1[/url] [url=http://www.anandtech.com/mysystemrig.html?rigid=16256]PC 2[/url] [url=http://home.quicknet.nl/qn/prive/ma.ansink/OCguide1.htm]BA's overclocking guide v1.0[/url] [ Dit bericht is bewerkt door: BA op 2002-04-09 17:33 ]
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...