Ga naar inhoud

Google Chrome


Aanbevolen berichten

Ik werk met Windows 7 en Office 2010. Wanneer ik via Google Chrome het Net op wil bijv. naar You Tube, en een zoekterm begin in te tikken verschijn er steeds weer een menu met in de werkbalk het opschrift \"Developer Tools http:/ [url]www.startpagina.nl[/url]\r\nIn het menu zélf wordt allerlei info over de pagina gegeven zoals de afmetingen e.d. Als ik dan op annuleren klik verdwijnt dat menu weliswaar en kan ik m\'n zoekterm verder afmaken maar irritant blijft het. Hoe kom ik hier van af?
Link naar reactie
Een probleem waar ik nog niet eerder mee te maken heb gehad. \nKan je systeemherstel uitvoeren, naar een datum, toen alles nog normaal ging?\nSysteemherstel kan je vinden bij de bureauacc....... en dan systeemwerkset dacht ik.\nTik anders in het veld boven start: systeemherstel.\nJe raakt geen documenten ofzo kwijt met de actie. \n\nNiek
Link naar reactie
Doe eerst wat Niekie30 voorstelt: systeemherstel.\r\n\r\nAls dat niet helpt doe je het volgende.\r\nHet lijkt erop dat bij jou in Chrome de hulpprogramma\'s voor ontwikkelaars ingeschakeld worden. Dan krijg je namelijk onderaan die balk te zien.\r\nUitschakelen van die balk kan op 2 manieren:\r\n1. De omslachtige manier: klik op de knop \'Google Chrome aanpassen en beheren\'. (Dat pictogram staat rechtsboven en ziet eruit als 3 horizontale streepjes boven elkaar). Klik dan op Extra > Hulpprogramma\'s voor ontwikkelaars.\r\n2. De snelle methode: Ctrl+Shift+I (die laatste letter is de [B]i[/B] op je toetsenbord).\r\n\r\nBlijft het probleem zich voordoen, dan kun je Chrome herstellen naar de standaard instellingen:\r\nKlik op de knop \'Google Chrome aanpassen en beheren\'.\r\nKlik op Instellingen.\r\nScroll in dat scherm helemaal naar beneden en klik dan op \'Geavanceerde instellingen weergeven\'\r\nEr komen nu meer opties. Scrol weer helemaal naar beneden en klik dan op de knop \'Browserinstellingen herstellen\'.
Link naar reactie
Hallo porrellaar,\r\nInderdaad worden de hulpprogramma voor ontwikkelaars automatisch ingeschakeld, de bedoeling is dan ook om ze voorgoed uitgeschakeld te krijgen, maar tot nu toe kan ik ze alleen maar wegklikken om ze de volgende keer weer terug te krijgen.\r\nDat menu kon ik voorheen al wegkrijgen door op het kruisje rechtsboven te klikken.\r\nVia jouw advies 1 ‘de omslachtige methode’, die ik overigens niet zo omslachtig vind, kreeg ik dat menu op m’n scherm. Maar hoe dan verder, je advies 1 eindigde zonder aan te geven hoe ik dat menu voorgoed kan uitschakelen. Via advies 2, de snelle methode, verdwijnt dat menu ook wel maar komt dat de volgende keer tóch weer terug.\r\nMet de optie browserinstellingen herstellen kan ik geen verandering zien.
Link naar reactie
Hallo porrelaar,\r\nInderdaad worden de hulpprogramma voor ontwikkelaars automatisch ingeschakeld, de bedoeling is dan ook om ze voorgoed uitgeschakeld te krijgen, maar tot nu toe kan ik ze alleen maar wegklikken om ze de volgende keer weer terug te krijgen.\r\nDat menu kon ik voorheen al wegkrijgen door op het kruisje rechtsboven te klikken.\r\nVia jouw advies 1 ‘de omslachtige methode’, die ik overigens niet zo omslachtig vind, kreeg ik dat menu op m’n scherm. Maar hoe dan verder, je advies 1 eindigde zonder aan te geven hoe ik dat menu voorgoed kan uitschakelen. Via advies 2, de snelle methode, verdwijnt dat menu ook wel maar komt dat de volgende keer tóch weer terug.\r\nMet de optie browserinstellingen herstellen kan ik geen verandering zien.
Link naar reactie
Als dit \"Developer Tools http:/ www.startpagina.nl\" tevoorschijn komt dan heb je dat zelf ingesteld of je bent overgenomen door iets wat deze pagina tevoorschijn laat komen.\n\nDraai [URL=\"https://www.malwarebytes.org/free/\"]MBam[/URL] en een [URL=\"http://housecall.trendmicro.com/\"]online virusscanner[/URL] om andere fouten uit te sluiten.\n\nEventueel is het verwijderen en opnieuw installeren van Chrome een optie, maar installeer dan ook de extensies [URL=\"https://www.ghostery.com/nl/\"]ghostery[/URL] en [URL=\"https://adblockplus.org/nl/chrome\"]Adblock [/URL] om dit soort problemen te voorkomen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...