Ga naar inhoud

groene vinkjes in google


Aanbevolen berichten

Sinds gisteren viel het mij ineens op, dat er groene vinkjes in een klein tekstballonnetje.\r\n\r\nHet irritante hiervan is, dat als ik op een link klik en hem wil openen in een nieuw tabblad of een nieuw venster, ik een lege pagina krijg met op het tabblad de google G.\r\n\r\nAls ik op de link zelf klik, is er geen probleem.\r\n\r\nMijn vragen:\r\nHebben meer mensen deze vinkjes?\r\nHebben meer mensen het probleem met de nieuwe vensters ed?\r\n\r\n\r\nEN eigenlijk de belangrijkste vraag: hoe kom ik eraf??
Link naar reactie
Ik had ook groene vinkjes (niet zo erg) en krijg bij bol.com berichtenbalk waar ik een item goedkoper zou kunnen komen (en dat zoek ik zelf wel uit). \nKijk eens bij de add-ons. Daar stond bij mij Avast online security. Die uitgeschakeld en heb geen vinkjes meer en kan rustig rondkijken bij bol. :D\n\nedit: ik gebruik FF, maar mogelijk dat dit ook in IE gebeurt.
Link naar reactie
[QUOTE=marrich77;654206]\r\n\r\n@ Foobar, hoe kan ik die lijst weergeven??[/QUOTE]\r\nIE: onder \'[I]Extra - Invoegtoepassingen beheren[/I]\' kijken wat er staat.\r\nEn eventueel één voor één uitschakelen.\r\n\r\nIk heb me blauw gezocht op dat groene vinkje, specifiek met dat puntje naar links, maar niks kunnen vinden.
Link naar reactie
De vinkjes zijn van MacAfee Site Advisor. Ik neem aan dat die Google \"sponsoren\" \nHet is ook een optie in No Script, (middenklik op een link in het dropdown menu van No Script) samen met nog een paar mogelijkheden.\n[URL]https://www.siteadvisor.com/sites/computeridee.nl[/URL] \n[QUOTE]\nThis service is [B]experimental[/B] and far from being complete yet.\n Currently it provides links to other resources helping to assess the security and privacy trustworthiness of [URL=\"http://computeridee.nl\"]computeridee.nl[/URL].\n \n[LIST]\n[*][URL=\"https://www.mywot.com/en/scorecard/computeridee.nl\"]WOT Scorecard[/URL] about computeridee.nl\n[*][URL=\"https://www.siteadvisor.com/sites/computeridee.nl\"]McAfee SiteAdvisor® rating[/URL] for computeridee.nl\n[*][URL=\"http://www.wmtips.com/tools/info/?url=computeridee.nl\"]Webmaster Tips Site Information[/URL] about computeridee.nl\n[*][URL=\"http://www.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=computeridee.nl\"]Safe Browsing Diagnostic[/URL] on computeridee.nl\n[*][URL=\"http://hosts-file.net/default.asp?s=computeridee.nl\"]hpHost Report[/URL] on computeridee.nl\n[/LIST]\n[/QUOTE]
Link naar reactie
@ Obelix, dat was hem idd. Avast online security stond ingeschakeld en dat was de \'boosdoener\'. Uitgezet en het is weg.\r\nWas dus geen virus of iets.\r\nVrijdag een update ontvangen en waarschijnlijk heeft die het automatisch aangezet.\r\nWeet ik in elk geval waar ik moet zoeken volgende keer.\r\n\r\nBedankt allemaal voor het meedenken.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...