Ga naar inhoud

pps


Anoniem2

Aanbevolen berichten

; binnengekomen e-mail. mapafbeelding-pps-11mb.rechter muisklik: voorbeeld,openen enz. met openen kom ik op een voorstel waar ik niets aan heb! dan:voorbeeld aanklikken:voorbeeld van bestand weergeven; de beelden komen één voor één maar zonder achtergrond muziek.\r\n2de mogelijkheid: opslaan als: dan komt het in documenten en kan ik het openen met power point (met achtergrond koor).\r\nmijn vraag waarom kan ik dat niet meteen met P.P. openen? Frank(8)
Link naar reactie
voorbeeld=voorbeeld, dus doorgaans slechts een beperkte weergave.\r\nje extensies staan niet, juist anders zou pps wel meteen geopend kunnen worden.\r\nofwel je regelt dit via verkenner-mapopties-betsandstypen\r\nofwel: zet alle office onderdelen uit, ga configuratiescherm-programma\'s (of software), rechtsklik op ms office en kies wijzigen-herstellen ofwel (afh van je windows) herstellen.\r\noffice herstelt zichzelf dan. daarna verstandig om even de pc te herstarten.
Link naar reactie
Ik vind het ook wat moeilijk het probleem te zien, let een beetje op hoofdlettergebruik.\nWaar het blijkbaar om gaat is dat je eerst een PPS moet opslaan voor je het kan openen.\n[QUOTE=frankvlasman;650812]; binnengekomen e-mail. mapafbeelding-pps-11mb.rechter muisklik: voorbeeld,openen enz. met openen kom ik op een voorstel waar ik niets aan heb![/QUOTE]\nToch cruciaal dat je vertelt wat dan dat voorstel is ^o)\n\nAls je hem dan opslaat, is het dan ook een map-icoontje ? Wat staat er bij een rechtsklik bij de Eigenschappen van dat icoontje ?\n\nDe vraag is ook of alle PPS als mail bijlage dit doen. Kijk even naar een oude die je veel eerder kreeg.\n\nWelk mailprogramma is het ?\n[COLOR=\"White\"].[/COLOR]
Link naar reactie
Excuses Frank, ik ben wel op het forum aanwezig, maar alleen mijn browser dan. Zelf heb ik flinke problemen met mijn eigen PC, en ben al eventjes aan het klooien.\n(Ik heb de laatste 5 .NET framework (V2 en V4) updates van Microsoft al 5x geïnstalleerd, maar ze mislukken steeds, en een systeemherstel heeft gezorgd dat een aantal programma\'s die ik echt nodig heb niet meer werken. Gespannen eigenleed dus.)\n\nIk hoop dat anderen hier overnemen om je te helpen.\nDesperado heeft je trouwens nog de tip gegeven om de losse PowerPoint Viewer van MS te installeren. Misschien helpt dat ?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...