Ga naar inhoud

voetbal op je Pc


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Eerst een Nederlandse browser op de pc installeren, bijv.\n\n[url]http://www.ez-download.com/mozilla-firefox/?kw=mozilla+firefox&subid=EZFFNL&cust=mozilla+firefox&type=firefox&gclid=CIqB_OCYl7oCFYm_3godgHUAtg&utm_campaign=EZFFNL&fwd=1[/url]\n\nEn dan zoeken op bijv. gratis voetbal. Ik kan hier geen voorbeelden geven van sites, want die zijn illegaal, maar er zijn er tientallen.
Link naar reactie
[QUOTE=Scorpio1;645635]Eerst een Nederlandse browser op de pc installeren, bijv.\n\n[URL]http://www.ez-download.com/mozilla-firefox/?kw=mozilla+firefox&subid=EZFFNL&cust=mozilla+firefox&type=firefox&gclid=CIqB_OCYl7oCFYm_3godgHUAtg&utm_campaign=EZFFNL&fwd=1[/URL]\n\nEn dan zoeken op bijv. gratis voetbal. Ik kan hier geen voorbeelden geven van sites, want die zijn illegaal, maar er zijn er tientallen.[/QUOTE]\n\nWat heeft een Nederlandse browser te maken met een Iers-Turkse voetbalwedstrijd? Je bent je ervan bewust dat het enige verschil tussen een NL FireFox en een UK FireFox, de taal van de menuutjes is, toch?
Link naar reactie
[QUOTE=ricardo38;645628]mijn dochter [B](Ierland[/B]) wil de wedstrijd Nederland-Turkije op haar Pc bekijken via Internet\r\n Hoe en wat moet ze doen. Ze woont in Ierland. \r\n ricardo38[/QUOTE]\r\n\r\nOm naar het voetbal te kunnen kijken kun je [URL=\"http://pcstreams.com/\"]dit[/URL] programma gebruiken.\r\nMogelijk heb je ook nog Netframeworks van Microsoft nodig.\r\nJe kunt ook nog [URL=\"http://www.sopcast.com/download/\"]Sopcast[/URL] hier voor downloaden.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...