Ga naar inhoud

Virusscanner in windows 8


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[QUOTE=Desperado;629426]Ach die testen zijn geprogrammeerd om de verkoop van betaalde produkten te promoten.\n \nEn niet hoe de thuis gebruikers met Internet omgaan.[/QUOTE]\n\nDesperado,\n\nTests die worden uitgevoerd door [URL=\"http://www.virusbtn.com/index\"]Virus Bulletin[/URL], [URL=\"http://www.av-test.org/en/home/\"]AV-Test[/URL], [URL=\"http://www.av-comparatives.org/\"]AV Comparatives[/URL] en [URL=\"http://www.mrg-effitas.com/\"]MRG[/URL] zijn onafhankelijke tests waarbij ook gratis producten worden getest.
Link naar reactie
[QUOTE=Edmoor;629440]Zoveel virus scanner, zoveel meningen ;-)[/QUOTE]\n \nHet gaat hier niet om meningen. Wanneer iemand zegt dat hij Windows Defender of Microsoft Security Essentials goed vind, dan maak ik mij daar verder helemaal niet druk om. Dan lach ik om die onwetendheid.\n\nWanneer iemand zegt dat Windows Defender of Microsoft Security Essentials goed [B]is[/B], dan wil ik dat graag even rechtzetten.\n\n\n[QUOTE]\n\"Microsoft offers a basic protection in their OS, so it\'s better than nothing, however the results are not good enough to replace existing free or paid security products.\"\n[/QUOTE]\nAndreas Marx, AV-Test
Link naar reactie
Tegenwoordig heb je gewoon een goede allround beveiliging nodig. Voor het bezoeken van websites, blogs, internetbankieren, e-mailverkeer, netwerk, phishing, inbraak noem alles maar op, is dit een vereiste. \r\n\r\nIk heb nu meer dan tien jaar ervaring met Norton Internet Security/360 en ben er zeer tevreden over en ik heb geen problemen en kan doen wat ik wil op mijn pc. Aanvullend scan ik met MBAM. Als je een beetje oplet, dan kost deze tussen de 30,- en 40,- en een oude versie mag je altijd gratis updaten naar de nieuwe versie (onder > Help en ondersteuning). \r\n\r\nIk hoef nergens reclame voor te maken, maar ik waarschuw mensen wel, want het komt steeds vaker voor dat banken bij een onvoldoende beveiliging weigeren schade te vergoeden. Natuurlijk moet jezelf natuurlijk nooit pincodes, TAN-codes e.d. aan derden geven. Aan niemand en ook niet aan \'bankmederwerkers\' die je bellen. Lees ook 3 maal kloppen.\r\n\r\nIk heb met NIS ook weinig werk en een dergelijk programma moet de problemen voor mij oplossen. Daar betaal ik immers voor. Ik heb er ook geen werk mee. Zorg ook dat al je andere software up to date is. Windows zeker. Tools voor updates/patches zijn FileHippo.com en Secunia PSI.
Link naar reactie
Klopt Hulk. ik gebruik ook al jaren Norton360 en werkt perfect.\r\nKijk hoeveel geld je er aan uit wil geven en welke producten in aanmerking komen.\r\nMet veiligheid kan je beter niet klungelen.\r\n\r\n[QUOTE=De Hulk;629472]\r\nmaar ik waarschuw mensen wel, want het komt steeds vaker voor dat banken bij een onvoldoende beveiliging weigeren schade te vergoeden.[/QUOTE]\r\n\r\nDaar hebben wetgevers al een stokje voor gestoken, die gaan er van uit dat de bank die taak heeft bij het aanbieden van hun diensten, je mag namelijk niet zomaar van mensen verwachten dat die alles perfect doen op hun PC of laptop, dat zou een bank dan wel doen, en dat mag niet.\r\nHet zou hetzelfde zijn als een beroofde juwelier laten boeten als die is beroofd.\r\nBanken nemen dus verzekeringen, en dat rekenen ze weer door in de prijs naar de klant toe, en zo lijkt alles weer OK, net zoals winkeldiefstal in de prijs is berekend.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...