Ga naar inhoud

Windows 8 geluidsprobleem


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Ik heb windows 8 op mijn computer en heb al vanaf het begin een soort geluidsstotter vertraging. Dit komt meerdere keren in een uur voor(muziek luisteren winamp of film kijken). En als je een film kijkt dat moet je dat stukje opnieuw zien want je verstaat de personen niet meer. Dacht eerst dat het aan videokaart driver lag maar dat is het niet. Voor de Asus Xonar Dg heb ik de nieuwste windows 8 driver maar dit heeft geen effect. Kan het misschien een verkeerde instelling zijn in bios ?\n\nMijn systeem:\n\nAmd Phenom X4 945 3.00 GHz\n4 gb mem\nati hd 5830\nAsus Xonar Dg pci
Link naar reactie
Omdat het probleem zo uitgebreid kan zijn [URL=\"http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows/no-sound-help#no-sound=windows-8&v1h=win8tab1&v2h=win7tab1&v3h=winvistatab1&v4h=winxptab1\"]hier[/URL] en [URL=\"http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows-vista/Tips-for-fixing-common-sound-problems\"]hier[/URL] eerst enkele Microsoft pagina\'s betreffende het geluid in Windows.\n\nEventueel [URL=\"https://www.google.nl/search?q=Windows+8+geluid&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:nl:official&client=firefox-a\"]hier[/URL] nog meer pagina\'s over geluid in Windows 8.
Link naar reactie
[QUOTE]latency[/QUOTE] [URL=\"https://www.google.nl/search?q=latency&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:nl:official&client=firefox-a\"]Google[/URL] Dit treed bij Muziek en video op de computer op als je meerdere programma\'s tegelijk draait.\n\nZo heb ik dit zelfde probleem wel eens als ik een video kijk en tegelijk een video download met Newsleecher met Supersearch aan dit onderdeel van Newsleecher maakt van alle onderdelen in één keer weer een video(samenvoegen, uitpakken en decoderen) dit vraagt bij Mp4 video\'s nog al wat processor kracht, vandaar dat er latency (vertraging) optreed.\nJe moet dus even kijken wat de PC nog meer doet als je en Video of muziek zit te luisteren.
Link naar reactie
Daar kun je je wel eens in vergissen, omdat er veel Windows taken in de achtergrond draaien.\r\nKijk maar eens met de Taakmanager (taskmgr.exe) je zult verbaasd staan kijken, zo heb ik op moment van schrijven al 10 toepassingen draaien, 57 achtergrond processen en 23 Windows taken, dit alles onder Windows 8 Pro Upgrade.\r\nIk heb overigens geen geluid problemen of last van Latency ik kijk op dit moment een aflevering van Mythbusters een Mp4 video met VLC player 64 bit.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...