Ga naar inhoud

printscreen maken


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Een nog makkelijker programma om print-screens te maken is het programma duckcapture. kijk eens hier maar : [url]http://www.ducklink.com/p/free-screen-capture-tool/[/url] .\r\n\r\nik maak er ook handig gebruik van voor diverse doeleinden. Heeft me ook een top-tip vermelding in Computer-Idee opgelevert , prijs was een laptop tas :)
Link naar reactie
Standaard toetsen in Windows voor een beeldscherm afdruk zijn:\nPrtscr = Maak een copy van het hele scherm\nALT-Prtscr = Maak een copy van het actieve Window.\n\nJe ziet echter niets gebeuren, de copy gaat naar het Klembord.\nOpen een programma waarin je de copy wilt gebruiken en gebruik daar de toestcombinatie CTRL-V of kies in het menu voor Plakken.
Link naar reactie
Als het dan nog niet lukt.. onder Windows7\nOnder Alle programma\'s > bureau-accessoires staat het knipprogramma\nAanklikken. Dan wordt je actieve venster doorzichtig en kun je de muis trekken naar de grootte van je \"PrintScreen\", dat plaatje kun je opslaan.\n\n(Overigens.. het gebeurt ook wel dat je met een ander programma een andere sneltoets dan PrintScreen kunt instellen voor Screen Prints. Dat zou bijv. heel goed gebeurt kunnen zijn als je niet de eerste eigenaar bent van de laptop)
Link naar reactie
Hoe bedoel je \"simpeler\"?\nNog simpeler dan een druk op 1 toetscombinatie?\n\nProbeer eens Fn met Prtscr, die hebben denk ik ook dezelfde kleur en geen van beide zal dan wit zijn.\nDus, Fn toets indrukken en ingedrukt houden, dan de Prtscr toets indrukken en beide weer los laten.\nEn daarna Ctrl-V in Paint, of Shift-Insert.
Link naar reactie
Tsja, normaliter moet het gewoon werken. Printscreen toets indrukken, paint openen, invoegen met ctrl-v. Als dat niet werkt, is er iets mis met je computer, of de toets is al gekoppeld aan een capture programma. Net nog even geprobeerd, met dit als resultaat:\n\n[url=http://postimage.org/image/4ujla4nkp/full/][img]http://s12.postimage.org/rw06fvn8d/printscreen.png[/img][/url]\n[url=http://postimage.org/]image ru[/url]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...