Ga naar inhoud

W8 op aparte partitie?


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[QUOTE=Lange Pier;625484]Meestal wordt ook de upgrade versie gebruikt en kun je alleen W7 updaten, [B][I][U]zet de W7 partitie op hidden[/U][/I][/B] en haal hem weer van hidden eraf in W8 en zet W7 in de opstart OS\'en.\r\nEasyBCD zal dat ook wel kunnen.[/QUOTE]\r\n\r\noh ja, hidden maken van een partitie. hoe ging dat ook alweer?
Link naar reactie
[QUOTE=kwirinus;625485]oh ja, hidden maken van een partitie. hoe ging dat ook alweer?[/QUOTE]\r\n\r\ndat heb ik intussen gevonden, met acronis disk director, \'change partition type\', en verander dat bijvoorbeeld in 017h.\r\n\r\nalleen... W8 upgrade heeft voor install een windows install nodig! (en ik heb geen install dvd van W7, alleen een recovery ding.)
Link naar reactie
Je kunt toch een dual boot maken met een clean instal. De upgrade manager zal kijken of je hardware voldoende is en of je Windows 7 herkend wordt, daarna kun je het downloadbestand op een usb stick zetten of branden om vanaf daar te installeren. Als je een beetje zoekt, kun je diverse how to\'s vinden: [URL=\"http://www.google.nl/search?hl=nl&redir_esc=&client=tablet-android-samsung&source=android-browser-suggest&v=141400000&qsubts=1352017225949&q=dual+boot+windows+8\"]klikkerdeklik[/URL].
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...