Ga naar inhoud

Browser window xp doet erg traag opstarten


Anoniem2

Aanbevolen berichten

In je start-menu staat ook ergens de snelkoppeling voor IE, maar er naast daar staat er ook eentje die heet \'[I]Internet Explorer (zonder invoegtoepassingen)[/I]\'. Kijk eens hoe snel die start.\r\n\r\nAls die wel snel start is er een invoegtoepassing die vertraagd, en kan je bij de \'gewone\' IE onder het menu \'[I]Extra - Invoegtoepassingen beheren[/I]\' kijken (proberen) welke daarvoor verantwoordelijk is. Die van Microsoft kan je meestal wel als laatste wantrouwen.
Link naar reactie
Gooi deze map eens leeg:\nC:\\Documents and Settings\\[username]\\Local Settings\\Temporary Internet Files\n\nTik vervolgens in de adresbalk van de Verkenner het volgende in:\n%temp%\nen druk op de Enter toets.\nDe map waar je nu bent mag ook helemaal leeg.\nAls er bestanden in gebruik zijn wordt dat gemeld en kun je deze overslaan.\n\nHerstart dan de PC en test Internet Explorer.
Link naar reactie
[QUOTE=Edmoor;625592]\r\n%temp%\r\nen druk op de Enter toets.\r\nDe map waar je nu bent mag ook helemaal leeg.\r\nAls er bestanden in gebruik zijn wordt dat gemeld en kun je deze overslaan[/QUOTE]\r\nAls je dat via schijfopruiming doet loop je niet de kans die melding te krijgen en er na het verwijderen van een deel weer overnieuw het restje moet deleten, met de kans herhaaldelijk dezelfde \'in gebruik\' melding te krijgen. Vind ik altijd lastig.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...