Ga naar inhoud

fout bij herstelpunt maken


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Ik krijg de volgende melding bij het maken van een herstelpunt:\r\n\r\nHet herstelpunt kan vanwege volgende reden niet worden gemaakt:\r\n\r\nEr is een tijdelijke fout opgetreden. Als het back-upproces opnieuw wordt gestart, \r\ntreedt de fout mogelijk opnieuw op. (0x800423F4)\r\n\r\nProbeer het opnieuw.\r\n\r\nKan iemand mij hierbij helpen?\r\nIk kan dus geen herstelpunt maken, maar ook geen oud herstelpunt meer selecteren.\r\nIk blijf de fout code krijgen.\r\n\r\nHeb het al een paar x geprobeerd.\r\n\r\nGraag simpele taal mbt de (mogelijke) plossing.\r\nBen wel bekend met pc\'s, maar software problemen / back-up problemen ben ik niet bekend mee
Link naar reactie
[QUOTE=marrich77;624611]@stroke33.\r\n\r\nDe 2e optie had ik idd al gevonden, die doet het alleen niet omdat het een andere windows versie betreft (wat de fix zelf aangeeft)\r\n\r\nde 1e optie is voor XP. doet die het dan ook op W7 Home Premium??\r\n\r\n(zie nu in mijn startpost, dat ik de versie niet erbij had gezet.)[/QUOTE]\r\n\r\nDie versie staat al in je handtekening marich :)\r\nJe kan van die eerste methode van XP wel checken in je register of je waarden ziet die afwijken, ik heb hier ook windows 7, ik kan ook in het register kijken hoe dat er bij mij uitziet en die info met je delen, misschien vinden we er een oplossing in.\r\nKan je ook vertellen waarom je je systeem wilde herstellen?\r\nOf ontdekte je het niet toen je systeemherstel wilde gaan uitvoeren maar om een punt te maken?\r\nIn de 2de link van stroke las ik het volgende:\r\nWindows 7-computers waarop de functie Hyper-V is geïnstalleerd.\r\nMaar waarschijnlijk heb je die niet geinstalleerd.\r\n\r\nKan je in het logboek de gegevens ook eens kopieren van die foutmelding en hier neerplempen? misschien kunnen we daar zien welk bestand de fout veroorzaakt, en misschien kunnen we er iets mee, niet geschoten is altijd mis.
Link naar reactie
Ik keek nog even en vond op dit forum:\r\n[url]http://techreport.com/forums/viewtopic.php?f=6&t=81193[/url]\r\ndeze oplossing:\r\n[url]http://thetazblog.taznetworks.com/2006/04/sbs-backup-fails-on-vss-0x800423f4.html[/url]\r\n\r\nKijk toch even in het logboek en kopieer die hele foutmelding hier eens heen, de info op internet lijkt nogal wat oud.
Link naar reactie
marrich77,\n\nHet probleem kan ook worden/zijn veroorzaakt door een virus of mallware, scan daarom je PC even met een [URL=\"http://housecall.trendmicro.com/\"]online virusscanner[/URL] en [URL=\"http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_pro/\"]MBam[/URL] dit soort problemen komen niet vanzelf.\nPlaats hier eventueel een [URL=\"http://sourceforge.net/projects/hjt/\"]HiJackThis[/URL] log file.
Link naar reactie
Ja, als je de originele sticker op je Computer hebt zitten, dan moet je even alle getallen opschrijven,de Product Key , en de andere beide andere getallen doorgeven aan de Microsoft medewerker/ster die je aan de telefoon krijgt als je het nummer belt wat tevoorschijn komt als je niet normaal kunt registreren en dan kun je samen met haar een ander getal in je computer zetten, de medewerkers zijn doorgaans zeer geduldig en luisteren goed.
Link naar reactie
Vrijdag ff gebeld. W7 blijft vreemde meldingen geven. Herstellen lukt niet. Ze gaan w7 er opnieuw opzetten. Dat had ik ook, kunnen doen. Ware het niet dat ik geen w7 dvd heb. Alleen de herstel disk die ik vorig jaar maakte.\r\n\r\nWeet overigens niet welke meldingen hij aangaf.\r\nZal ik van de week vragen (als ik niet te erg van de prijs schrik) als ik de laptop ga ophalen.
Link naar reactie
[QUOTE=marrich77;625314]Vrijdag ff gebeld. W7 blijft vreemde meldingen geven. Herstellen lukt niet. Ze gaan w7 er opnieuw opzetten. Dat had ik ook, kunnen doen. Ware het niet dat ik geen w7 dvd heb. Alleen de herstel disk die ik vorig jaar maakte.\r\n\r\nWeet overigens niet welke meldingen hij aangaf.\r\nZal ik van de week vragen (als ik niet te erg van de prijs schrik) als ik de laptop ga ophalen.[/QUOTE]\r\n\r\nJa dan heb je een recovery systeem waarschijnlijk, die je dan opnieuw kan recoveren zodat alles weer is ingesteld zoals in het begin alle fabrieksinstellingen stonden.\r\nDan heb je inderdaad kans data te verliezen, dus zet zoveel mogelijk back-up.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...