Ga naar inhoud

XP autom. updates


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Mijn man heeft zijn oudere versie XP home op mijn pc gezet,maar ik krijg geen automatische updates?? ik heb versie 5.1 legaal) heb toen IE 8 erop gezet zelf maar nee,autm.updates staat aan.\r\nIk zoek me rot op internet!!! snap niet waarom ik steeds foutcode ox 80240036 krijg als ik naar start ga en naar essentiele updates ga zoeken!!\r\nIk ben nu servicepack 3 aan het instaleren want dat is wat ik ook nodig heb wat ik zo her en der lees.\r\nik heb versie 5.1 build 2600 xpsp_sp2 rtm 040803-2158 SP2\r\naub kan iemand mij zeggen wat ik nog moet doen om automatische updates te krijgen....:(
Link naar reactie
[QUOTE=Desperado;622996]Als alle service packs geinstalleerd zijn ga je naar .\r\n\r\n[url]http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/vistadefault.aspx?ln=nl[/url]\r\n\r\nkijken of je dan verder komt.[/QUOTE]\r\n\r\nHelaas is dat voor Windows Vista en later.\r\nKijk eens [URL=\"http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_xp-windows_update/cannot-install-windows-udpates-error-80240036/a76e6af9-600e-4078-aba9-a176232c8059?msgId=5b378fef-0dd3-4b92-8193-88441a59d615\"]hier[/URL].
Link naar reactie
[QUOTE=Desperado;622996]Als alle service packs geinstalleerd zijn ga je naar .\r\n\r\n[url]http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/vistadefault.aspx?ln=nl[/url]\r\n\r\nkijken of je dan verder komt.[/QUOTE]\r\n\r\n\r\nPppfff nadat ik SP 3 had geinstallerd lukte het wel hehe! was wanhoop nabij (weinig geduld) 114 updates ha! \r\nMijn pc is alweer zoals ie gisteren was,had alle belangrijke dingen op n USB gezet en alle email adressen en favos staan er ook weer op.\r\nToch bedankt mannen!
Link naar reactie
[QUOTE=rooie60;623036]Pppfff nadat ik SP 3 had geinstallerd lukte het wel hehe! was wanhoop nabij (weinig geduld) 114 updates ha! \nMijn pc is alweer zoals ie gisteren was,had alle belangrijke dingen op n USB gezet en alle email adressen en favos staan er ook weer op.\nToch bedankt mannen![/QUOTE]\n\nDa\'s niet zo vreemd - Windows XP wordt weliswaar nog een jaartje of wat ondersteund, maar alleen Windows XP SP3. Voor SP1 en SP2 is de ondersteuning een paar jaar terug al stopgezet.
Link naar reactie
  • 3 weken later...
[QUOTE=JohnL;623046]Da\'s niet zo vreemd - Windows XP wordt weliswaar nog een jaartje of wat ondersteund, maar alleen Windows XP SP3. Voor SP1 en SP2 is de ondersteuning een paar jaar terug al stopgezet.[/QUOTE]\r\n\r\n[url]http://support.microsoft.com/kb/320553/nl[/url]\r\nAls je aan de rechterkant van deze site kijkt, misschien moet je iets naar beneden scrollen, zie je hoe lang XP nog ondersteund wordt, op dit moment staat die op 536 dagen.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
[QUOTE=rooie60;625238]Daarna zal ik de opvolger moeten kopen zeker?[/QUOTE]\r\n\r\nAls je beveiligingsupdates van microsoft wil blijven ontvangen wel, voor XP worden die dan niet meer gemaakt. In de tijd van conficker a b c en d zeurden systeembeheerders ook al om bepaalde updates voor xp met betrekking op het automatisch opstarten van datadragers, maar die hebben ze toen ook nooit gekregen, omdat Vista al uit was en 7 begon, en het daar wel in te stellen is.\r\nDat is dus de harde biznis.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...