Ga naar inhoud

Superscript typen in Outlook Express, hoe?


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Hoi allemaal,\r\n\r\nGraag wil ik weten hoe je in Outlook Express sub- en superscript kan typen?\r\nDit lukt nog wel: ALT +0187 = ² maar verder kom ik niet.\r\n\r\nAls ik bij 1ste of 2e de \'ste\' of \'e\' superscript wil typen in Outlook, gaat dat dus niet.\r\nIs daar een handig truckje voor?\r\n\r\n(eerst je mailtekst in Word typen en dan kopiëren naar Outlook is natuurlijk een beetje omslachtig).\r\n\r\nBedankt alvast,\r\nMichelle-Michelle
Link naar reactie
(eerst je mailtekst in Word typen en dan kopiëren naar Outlook is natuurlijk een beetje omslachtig) in Outlook Express werken de sub- en superscript functies alleen met de door jezelf opgegeven methode van toets+cijfer code. \n\nZoveel extra werk is dat toch niet kopiëren en plakken?\nIk doe dit met officiële mail altijd al ook al hebben mijn mail programma\'s wel de sub- en superscript functies. \n\nHet voordeel is dat ik altijd een back-up in word heb van belangrijke mail.
Link naar reactie
Ik heb toch nog wat ontdekt hoe je in Outlook Express 2003 (mijn versie) letters/cijfers sub/superscript kan typen, al is het wel behoorlijk omslachtig, en wel zo:\n\n• Open [B]Nieuw Bericht[/B] in Outlook.\n• Typ letter/cijfer die je supersript wil, bijvoorbeeld \'ste\' van \'1ste\'.\n• Klik onderaan in Outlookscherm in de statusbalk op [B]Bron[/B], nieuw scherm opent zich, en je ziet nu ergens jouw tekst of letters/cijfers daar in code staan.\n• Typ direct zonder spatie voor \'ste\' en direct erna en klik onderaan in je scherm op [B]Voorbeeld[/B] en je ziet \'ste\' nu in superscript.\n• Klik daarna ook weer onderaan je scherm op [B]Bewerken[/B] en je komt terug in je oorspronkelijke bericht waar \'ste\' nu superscript staat.\n\nWeet iemand of latere versies van Outlook, bijv. Outlook Express 2010, wel standaard de knop sub/superscript heeft, zoals in Word?
Link naar reactie
Er is wel een Outlook 2010 in het Office pakket maar Outlook Express 2010, helaas bestaat niet, daar is[URL=\"http://www.schoonepc.nl/tools/windowslivemail.html\"] Windows Live Mail [/URL]voor in de plaats gekomen. En ja kan ook direct van [URL=\"http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/downloads/windows-xp\"]Windows[/URL] worden gedownload^o) maar deze url is een extra tip van mij aan TS.;)
Link naar reactie
Je haalt Outlook 2003 en Outlook Express door elkaar.\nWelke van de 2 gebruik je nu? Daar zit nogal verschil in.\n\nIn Outlook 2007 en 2010 werkt het prima.\nDaar ziet het er net zo uit als het plaatje dat Niekie plaatste.\n\nAls je Outlook 2003 gebruikt kun je in de instellingen aangeven dat je Word als editor wilt gebruiken voor het maken van een email en gebruik je dezelfde faciliteiten als in Word voor superscript.
Link naar reactie
Outlook is een onderdeel van het Office pakket en dus niet gratis.\nWindows Live Mail echter wel. En zoals Niekie al liet zien werkt het daarin zonder probleem.\nVoor de overgang van Outlook Express naar Windows Live mail kun je hier meer informatie vinden:\n[URL]http://windows.microsoft.com/nl-BE/windows-vista/Import-messages-into-Windows-Mail-from-Outlook-Express[/URL]
Link naar reactie
Jawel Edmoor maaar.... de link die je geeft [B][url]http://windows.microsoft.com/nl-BE/w...Outlook-Express[/url][/B] betreft het importeren ervan van Windows XP naar Windows Vista.... echter ik heb alleen Windows XP en wil dat liever ook zo houden.\n\nDe vraag is dan of je binnen Windows XP Outlook Express veilig kan vervangen door Windows Live Mail met behoud van e-mails en e-mailadressen?\nZo ja, hoe doe je dat dan?
Link naar reactie
[QUOTE=michelle-michelle;615327]De vraag is dan of je binnen Windows XP Outlook Express veilig kan vervangen door Windows Live Mail met behoud van e-mails en e-mailadressen?[/QUOTE]\r\n\r\nVolgens Menno Schoone kan dat. Volgens hem moet je kiezen voor een oudere versie van Windows Live Mail, namelijk WLM 2009 (de nieuwste versie 2011 zou alleen geschikt zijn voor Windows Vista en Windows 7). Lees zijn verhaal even door: [url]http://www.schoonepc.nl/tools/windowslivemail.html[/url]
Link naar reactie
Ik zou dan eerst mail exporteren naar een extern medium, vanuit outlook express, via menu bestand > exporteren\nDaarna de contactpersonen exporteren als .csv bestand. Dat is nl zeker in te lezen in W.L.mail. \nDaarna installeer je W.L Mail en je importeert zonodig die 2 dingen weer.\nIk zou het in elk geval niet gokken, dat zoiets automatisch plaatsvind.\n\nNiek
Link naar reactie
Ik zou dan toch gewoon nemen [URL=\"http://www.mozilla.org/nl/thunderbird/\"]Thunderbird van mozilla[/URL] en tijdens de installatie bij de vraag of Thunderbird alles moet overnemen van je oude mail programma met ja beantwoorden en dan kun je gewoon verder met je mail in Thunderbird waar je met outlook expresse was gebleven inclusieve je adresboek.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...