Ga naar inhoud

wachtwoord onbekend


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Misschien helpt het als je aangeeft om welk besturingssysteem het precies gaat.\r\nEr zijn een paar methodes om in de pc te komen als het wachtwoord niet bekend is.\r\n\r\nVia administrator is een van de methoden. Vaak als je in het aanmeldscherm 2x achter elkaar op ctrl-alt-del drukt, krijg je een aanmeldschermpje waar je een andere naam in kunt invullen. Daar kun je dan Administrator invullen. Zaak is wel dat je dan het administrator wachtwoord weet als dat is aangemaakt.\r\nJe kunt in eerste instantie proberen op enter te drukken.\r\n\r\nAls dat niet helpt moet je het administrator wachtwoord leeg maken. Er bestaat bootcd\'s voor waarmee dit mogelijk is. Het is me niet bekend of dat ook werkt met Vista en windows 7. Met XP in elk geval wel.
Link naar reactie
Je kan ook de pc opstarten met Linux Ubuntu , En dan naar de schijf waar de documenten op staan.\r\nDocumenten op usb stick zetten , daarna op je eigen pc openen.\r\nIk heb dit pas nog gedaan voor vrouw waarvan de partner geheugen door ziekte kwijt is.\r\nMeneer had wachtwoord op inloggen windows XP.
Link naar reactie
Met een cd met daarop het programma \"Ophcrack\" kan je (zonodig) elk wachtwoord van elke gebruiker van Windows XP, Vista en Windows 7 wijzigen. \nIk heb het programma op een cd gebrand als iso en start met vanaf de cd zo\'n pc op. \n\nLetwel: Je kunt het oude wachtwoord niet uitlezen, maar wel wijzigen dus. \nAls je in de buurt van Westland woont, stuur me eventueel een PM.\n\nNiek
Link naar reactie
  • 2 weken later...

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...