Ga naar inhoud

Installeren lukt niet


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Hallo iedereen,\r\n\r\nAls ik Adobe Flash Player probeert te installeren dan krijg op het einde een melding:\r\n\r\nEr is voor deze bewerking geen programma aan het opgegeven bestand gekoppeld. Maak een koppeling via het onderdeel Koppelingen instellen van het Configuratiescherm.\r\n\r\nEn volgens mij krijg ik deze melding als ik andere dingen probeer te installeren, maar ik snap niet wat er met deze melding bedoelt wordt.\r\n\r\nKan iemand me a.u.b helpen?
Link naar reactie
In je titel geef je aan dat het downloaden niet lukt, in je vraag staat dat je problemen hebt met installeren. Waar gaat het nou fout?\r\n\r\n[QUOTE=Bling;600611]\r\nEr is voor deze bewerking geen programma aan het opgegeven bestand gekoppeld. Maak een koppeling via het onderdeel Koppelingen instellen van het Configuratiescherm.\r\n[/QUOTE]\r\n\r\nKlinkt als een probleem om exe-bestanden uit te voeren. PC is virus vrij?
Link naar reactie
[QUOTE=Obelix71;600621]In je titel geef je aan dat het downloaden niet lukt, in je vraag staat dat je problemen hebt met installeren. Waar gaat het nou fout?\r\n\r\n\r\n\r\nKlinkt als een probleem om exe-bestanden uit te voeren. PC is virus vrij?[/QUOTE]\r\n\r\nIk dacht dat downloaden en installeren op het zelfde neer komt, maar goed.\r\n\r\nIk dacht ook aan een virus ofzo, maar ik heb mijn laptop laten scannen met Avira Antivir, maar ik krijg nog steeds dezelfde melding :S
Link naar reactie
[QUOTE=Bling;600611]\nEn volgens mij krijg ik deze melding als ik andere dingen probeer te installeren, [/QUOTE]\n\nVolgens mij of ben je daar zeker van?\n\nKrijg het idee dat exe-bestanden verkeerd gekoppeld zijn. Welke windows-versie? Voor W7 kijk bv eens op [url]http://computertotaal.nl/cursussen/20579-de-optie--openen-met--in-windows-7.html[/url]\nKan zo alleen niet vinden hoe je het kunt ontkoppelen :(
Link naar reactie
[QUOTE=Obelix71;600887]Volgens mij of ben je daar zeker van?\r\n\r\nKrijg het idee dat exe-bestanden verkeerd gekoppeld zijn. Welke windows-versie? Voor W7 kijk bv eens op [url]http://computertotaal.nl/cursussen/20579-de-optie--openen-met--in-windows-7.html[/url]\r\nKan zo alleen niet vinden hoe je het kunt ontkoppelen :([/QUOTE]\r\n\r\nNee, ik heb nog Windows Vista :S\r\n\r\nVolgens mij ben ik er wel zeker van, want als ik bijv. jpeg foto\'s probeert te openen en een kladblok bestandje probeert te openen dan krijg ik geen foutmelding..
Link naar reactie
Sinds wanneer heb je last van dit probleem?\n\nOp [url]http://www.vistacursus.com/show/83/15/Openen-met-standaardprogramma.html[/url] wordt uitgelegd hoe je het standaard programma in Vista kunt wijzigen. Wat zie jij daar staan?\n\nZie ook [url]http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=32467[/url]\n\nMisschien dat [url]http://www.winhelponline.com/articles/105/1/File-association-fixes-for-Windows-Vista.html[/url] kan helpen?
Link naar reactie
Het gaat er om te weten of dit probleem alleen bij het installeren van een programma voor komt. Een installatiepakket heeft de extensie .MSI (Microsoft Installer), en als die niet meer goed is verbonden met wat voor een protocol Windows ook moet starten voor het installeren dan krijg je die foutmelding.\n\nAls het echt alleen bij installeren gebeurt (en alleen voor Vista):\n\n[url]http://www.vistax64.com/tutorials/233243-default-file-type-associations-restore.html[/url]\n\nDownload daar de fix voor .MSI, het ZIP-bestand uitpakken, en met administratieve rechten er op rechtsklikken, en voor \'[I]Samenvoegen[/I]\' kiezen. Het is een registerfix.
Link naar reactie
Goed zo.\r\n\r\nNee, het had niets met Adobe Flash te maken, alleen wist Windows niet meer wat het moest doen met \'een\' installatiepakket. Dat heeft de extensie .MSI (laatste karakters na de laatste punt in de naam). Dat had iedere installatie kunnen gebeuren.\r\nNa die fix in het register wist Windows het weer, en kon daarna gelijk weer wat met dat bestand wat al gedownload was.
Link naar reactie
Goed zo.\n\nNee, het had niets met Adobe Flash te maken, alleen wist Windows niet meer wat het moest doen met \'een\' installatiepakket. Dat heeft de extensie .MSI (laatste karakters na de laatste punt in de naam). Dat had iedere installatie kunnen gebeuren.\nNa die fix in het register wist Windows het weer, en kon daarna gelijk weer wat met dat bestand wat al gedownload was.
Link naar reactie
Goed zo.\n\nNee, het had niets met Adobe Flash te maken, alleen wist Windows niet meer wat het moest doen met \'een\' installatiepakket. Dat heeft de extensie .MSI (laatste karakters na de laatste punt in de naam). Dat had iedere installatie kunnen gebeuren.\nDat de foutmelding zich pas aan het eind van de installatie leek af te spelen zal zijn omdat Adobe eerst bestanden moet uitpakken, en dé-installeren.\n\nNa die fix in het register wist Windows het weer, en kon daarna gelijk weer wat met dat installatiebestand.
Link naar reactie
Zo te zien denk ik van wel want de niet geassocieerde extensie is eigenlijk het eerste wat een (deze) fout veroorzaakt bij een installatie. En aangezien dit een heel fix-it-pakket voor problemen bij installaties schijnt te zijn zal die reparatie er zeker bij zitten.\r\n\r\nMaar hier blijkbaar niet nodig, al is het wel makkelijk dat je die link er bij vond. \r\nBlijkbaar is deze ook voor alle Windows versies :)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...