Ga naar inhoud

Beurspresentatie


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Goedenavond,\r\n\r\nIn Januari gaan wij ons nieuwe product promoten op een computerbeurs in de Jaarbeurs.\r\nNu hebben wij een strak budget waar we niet overheen mogen komen. Hebben jullie misschien ideeën hoe je gemakkelijk en goedkoop een beurspresentatie kan vormgeven?\r\n\r\nHebben jullie bijvoorbeeld ervaring met een goedkope folderdrukker?
Link naar reactie
Goedemiddag,\n\nWij van SE / StudioE zijn gespecialiseerd in budget gebonden drukwerk en hebben wel een idee hoe u een beurpresentatie kunt vormgeven. Neem eens een kijkje op [URL=\"http://www.studioe.nl\"]http://www.studioe.nl[/URL]\nOok voor kleine oplage en foldermateriaal kunt u bij ons terecht.\nHeeft u zelf als een ontwerper en zoekt u iemand om het te laten drukken? Dat kan ook. Alles is mogelijk.\n\nMet vriendelijke groet,\n\nViktor Baltus \n[B]SE / StudioE[/B]\n2e Daalsedijk 103\nUtrecht\n [URL=\"http://www.studioe.nl\"]http://www.studioe.nl[/URL]
Link naar reactie
Bedankt, maar we waren niet op zoek naar een commerciële bijdrage, gelieve de tips direct hier op het forum te plaatsen i.p.v. te linken naar uw bedrijf.\n(we hebben zelf al een partij gevonden om een goedkope beursstand op te zetten [url]http://kunstframe.nl/beursstand.html[/url] , daar zijn we al in voorzien.)\n\nIndien u tips heeft, graag. Deze mogen allemaal hier geplaatst worden, zodoende kunnen anderen ook mee-reageren.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...