Ga naar inhoud

Windows 7 Traag met opstarten


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Ik heb een nog geen half jaar oude medion computer echter is deze ontzettend traag.\r\nJe krijgt als je hem aanzet eerst dat windows wordt gestart en dan krijg je een zwart scherm met het pijltje van de muis. Op dit zwarte scherm blijft ie circa 20-30 min staan en dan pas krijgen we het bureaublad te zien en is de computer ook gewoon snel.\r\n\r\nIk heb onder msconfig al vanalles uit proberen te zetten maar het probleem lijkt niet te komen dat er een programma wordt opgestart het is dus net voor windows wordt opgestart.\r\n\r\nEr staat ook maar 1 virusscanner op dus het is niet zo dat er 2 scanners tegen elkaar opboxen.\r\nDe nieuwste update\'s heb ik gedownload maar probleem blijft wat zou het nog meer kunnen zijn?
Link naar reactie
Probeer eens het volgende :\nOntkoppel eerst alle randapparatuur en volg de volgende stappen.\n\n1. Schakel de pc uit\n2. Zet de schakelaar op de achterzijde van de pc op 0\n3. Haal de stekker van de stroomtoevoer uit de pc\n4. Druk 10 maal op de powerknop aan de voorzijde van de pc\n5. Bevestig de stekker van de stroomtoevoer weer aan de pc\n6. Zet de schakelaar op de achterzijde van de pc weer op 1 en start de pc.\n\nDe bedoeling van bovenstaande is, dat eventueel opgebouwde restspanning wordt verwijderd, die mogelijk het opstarten vertraagt.
Link naar reactie
Voer een schijfcontrole uit. \nOpen \"Deze computer\" klik met rechts op de C: schijf > Eigenschappen > tabblad Extra en kies > Controleren. Vink beide vinkjes aan en klik OK.\nDe pc komt met een melding dat het niet kan, maar dat bij de volgende opstart de controle zal plaats vinden. Start opnieuw op en laat de controle plaats vinden.\nLees nadioen in de logboeken het resultaat van de controle uit, of blijf wachten tot deze klaar is (1 tot 2 uur) Het zijn 5 stappen en 4 en 5 duren het langst.\n\nNiek
Link naar reactie
In het opstartmenu van Windows 7 wat je bereikt via het F8 menu zit een optie:\r\n\'[I]Enable Boot Logging[/I]\' waarmee het bestand [B]ntbtlog.txt[/B] gemaakt wordt waarin het laden van drivers gelogd wordt. Misschien dat je daar info uit kunt vissen ?\r\n\r\nOok kan je in datzelfde menu eens kijken of \'[I]Veilige modus[/I]\' wel snel laadt.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...