Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

L.s.\r\n\r\nMijn laptop herkent mijn USB 2 poorten niet meer als USB 2. Soms wordt het apparaat helemaal niet herkend en soms wordt er aangegeven dat het sneller werkt als je het op een USB 2 poort aansluit.\r\n\r\nIk heb er een melding van gemaakt bij Acer, maar die kunnen het probleem niet verhelpen, anders dan mij adviseren om de USB chipset opnieuw te installeren. Zij weten echter niet welke chipset het is en waar ik die kan vinden (en dat voor een helpdesk).\r\n\r\nIk heb een Acer Aspire 3100, met een AMD Sempron 3500+ mobile processor. Bij apparaatbeheer staat dat de fabrikant van de USB poorten ATI is.\r\n\r\nOok al gekeken op de site van AMD, maar daar kom ik ook niet verder.\r\n\r\nIemand bekend met dit probleem en oplossing ? Eventueel een link naar waar ik de chipset kan downloaden is uiteraard ook welkom.\r\n\r\nOja, en het eruit gooien van de poorten en opnieuw installeren helpt niet. Evenmin het uitzetten van de laptop, verwijderen van de accu etc.
Link naar reactie
Slordig dat ze dat bij Acer niet weten. Een simpele Google levert me op hun eigen site [URL=\"http://support.acer.com/acerpanam/notebook/0000/Acer/Aspire3100/Aspire3100sp2.shtml\"][U]dit[/U][/URL] resultaat...... ATI Radeon XPress 1100.\r\nJe kunt de driver dus evt. ook bij [URL=\"http://support.amd.com/us/Pages/AMDSupportHub.aspx\"][U]ATI[/U][/URL] ophalen.
Link naar reactie
[QUOTE=ricky1;593855]Kijk eens hier : [B]Need to know the hardware on your system to choose the right driver?[/B] - [B]Download Hardware Vendor Detection Utility[/B] : [url]http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?tab=1&modelId=108[/url][/QUOTE]\r\n\r\nDankje Ricky1. \r\n\r\nIk kan hier wel 2 chipsets vinden, echter niet voor Vista Home Premium x32. \r\nIk durf het niet echt aan om die voor XP professional te gebruiken, ik weet niet wat voor een effect dat zal hebben op de werking van de laptop.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...