Ga naar inhoud

Bestanden overzetten iPad2 naar pc


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Misschien wel niet ,,want apple producten zijn daar niet zo gemakkelijk mee als de android produkten.\n \nIk neem aan dat er ook een handleiding bij je ipad zit ,,een pdf file ofzo ,,en daar zouw het dan toch in moeten staan.\nJe hebt volgens mij ook een soort adapter nodig ,,want er zal ook wel niet een normale usb aansluiting op het ding zitten.
Link naar reactie
  • 3 weken later...
[QUOTE=Animal;589963]Misschien wel niet ,,want apple producten zijn daar niet zo gemakkelijk mee als de android produkten.\r\n \r\nIk neem aan dat er ook een handleiding bij je ipad zit ,,een pdf file ofzo ,,en daar zouw het dan toch in moeten staan.\r\nJe hebt volgens mij ook een soort adapter nodig ,,want er zal ook wel niet een normale usb aansluiting op het ding zitten.[/QUOTE]\r\n\r\nHet is duidelijk dat je geen kennis hebt van de apple producten, gezien de bovenstaande onjuiste beweringen. Ipad aansluiten via USB op je PC, en dan via iTunes of Dropbox je bestanden beheren. Simpeler kan het niet.
Link naar reactie
[QUOTE=Maci;593921]Het is duidelijk dat je geen kennis hebt van de apple producten, gezien de bovenstaande onjuiste beweringen. Ipad aansluiten via USB op je PC, en dan via iTunes of Dropbox je bestanden beheren. Simpeler kan het niet.[/QUOTE]\n \nMet ieder ander apparaat kun je gewoon kopieren ,daar heb je geen enkel prg voor nodig !
Link naar reactie
[QUOTE=Edmoor;593999]Het gaat hier om het uitwisselen van bestanden tussen twee totaal van elkaar verschillende apparaten.[/QUOTE]\n \nIk bedoel met een ander apparaat waar het wel mee kan ,,een tablet van een ander merk ,o.a de archos 101 ,,kun je gewoon vanuit windows naar kopieren als je hem op de usb aansluit.\n \nOok dus 2 totaal verschillende apparaten.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...