Ga naar inhoud

Excellent 8 8”Android 2.3 tablet


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Ik heb geen ervaring met dit tablet, maar anderen natuurlijk wel. Kijk eens op [URL=\"http://www.portablegear.nl/achtergrond/12042/Intertoys_en_Bart_Smits_tablets.htm\"]deze site[/URL]. Het artikel lijkt enkel te gaan over het 7-inch tablet met Android 2.2 en een resistief scherm.\r\nLees echter de reacties [U]onder[/U] het artikel. De nieuwste reacties staan bovenaan en dat zijn voornamelijk gebruikerservaringen van mensen die precies dat tablet gekocht hebben, wat jij nu op het oog hebt.\r\nIk hoop dat je daar wat aan hebt.
Link naar reactie
Hier een review over specifiek dit tablet: [url]http://www.xead.nl/tomtec-8-inch-excellent-tablet---goedkope-tablets[/url]\n\nZit een capacitief touchscreen in, dus da\'s op zich positief. Resistief scherm moet je niet willen, zeker als je een moderne touch-smartphone gewend bent.\n\nNadeel is eigenlijk de batterijduur, maar als je geen probleem hebt met af en toe een snoertje hoeft dat geen probleem te zijn.\nWat wel zo is met deze goedkope tablets is dat je niet hoeft te rekenen op een update voor het besturingssysteem. Op een gegeven moment zullen er apps komen die alleen op nieuwere versies werken. Als het voornamelijk om internetten gaat hoeft dat geen probleem te zijn (hoewel een browser-update op een gegeven moment ook lastig zal worden).
Link naar reactie
Ik heb m nu ongeveer 1 week in bezit en ben aangenaam verrast.\nOnline aangeschaft voor 129,-- Euro bij Bart Smit (Je krijgt dus extra korting bij onine bestellen)\nIk doe ongeveer 5-6 uur (zonder wifi) op een batterij. Gebruik hem met name als e-reader en comic reader in het vliegtuig . Zeker voor het geld geen miskoop.\nReageert lekker vlot en heeft pinch-zoom. Handzaam formaat (kreeg complimenten van iPad eigenaren in het vliegtuig)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...