Ga naar inhoud

Harde schijf weg


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Ik neem aan dat je hem wel in BIOS ziet. Zie je \'m in Computerbeheer > Schijfbeheer?\n\nAls ik deze topic bekijk, zou ik adviseren eerst te proberen met Easus de partities terug te halen\n[url]http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=214084[/url]\n[url]http://www.partition-tool.com/partition-recovery-wizard/recover-lost-partition.htm[/url]\n[url]http://www.partition-tool.com/personal.htm[/url]\n\nLukt dat niet, meld je dan maar weer hier voor info om je bestanden proberen te redden.
Link naar reactie
[QUOTE=Joman;580768]Ik neem aan dat je hem wel in BIOS ziet. Zie je \'m in Computerbeheer > Schijfbeheer?\r\n\r\nAls ik deze topic bekijk, zou ik adviseren eerst te proberen met Easus de partities terug te halen\r\n[url]http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=214084[/url]\r\n[url]http://www.partition-tool.com/partition-recovery-wizard/recover-lost-partition.htm[/url]\r\n[url]http://www.partition-tool.com/personal.htm[/url]\r\n\r\nLukt dat niet, meld je dan maar weer hier voor info om je bestanden proberen te redden.[/QUOTE]\r\n\r\nBedankt, ik ga het in het weekend proberen.\r\n\r\nHij bestaat uit 3 partities.\r\nDe kleinste van 100 GB is de belangrijkste.\r\nKan ik ook alleen deze redden?\r\n\r\nBij het opstarten zie ik hem, niet in apparaten beheer.\r\nEr zitten 3 harde schijven in.\r\nAlleen de 2 van Samsung zie ik daar.\r\nDe WD 1TB niet.\r\nHij begon zaterdag ineens heel traag te worden en liet Windows 7 vastlopen.\r\nGisteren, zondag weer traag en \'s middags na vastlopen en opstarten was hij weg.
Link naar reactie
[QUOTE=Niekie30;580853]Is het een interne schijf of een externe usb schijf?\r\nDeze vraag is om te kijken of je herhaling kan voorkomen.\r\n\r\nNiek[/QUOTE]\r\n\r\nIIterne harde schijf.\r\nSATA\r\nKabels zijn goed.\r\n\r\ntoen ik iets wilde uitpakken, liep hij meteen weer vast.\r\nWindows staat er niet op.\r\n\r\nIk denk dat de schijf onbetrouwbaar is.
Link naar reactie
Je dvd staat niet bij de schijfstations, maar bij de dvd/cd stations in apparaat beheer. \nAls je de dvdspeler echt kwijt bent:\nGa eens naar de site van MSI en zoek de drivers voor je moederbord en installeer die eens opnieuw.\nVerder zijn er wel wat programma\'s (vooral van die progs die virtuele spelers aanmaken) die af en toe een dvd speler laten verdwijnen.\n\nNiek
Link naar reactie
[QUOTE=Niekie30;581318]Je dvd staat niet bij de schijfstations, maar bij de dvd/cd stations in apparaat beheer. \r\nAls je de dvdspeler echt kwijt bent:\r\nGa eens naar de site van MSI en zoek de drivers voor je moederbord en installeer die eens opnieuw.\r\nVerder zijn er wel wat programma\'s (vooral van die progs die virtuele spelers aanmaken) die af en toe een dvd speler laten verdwijnen.\r\n\r\nNiek[/QUOTE]\r\n\r\nHelaas is mijn moederbord daar niet meer bekend.\r\nMSI P6NGM-L DDR2 GeForce7050 PCI-E m-ATX\r\n\r\nHij is wel te vinden, maar als hij moet werken (schrijven) dan is hij weg).\r\nDe computer is ook trager geworden.\r\nKabels zijn allemaal goed.\r\n\r\nInternet, e-mail, Office (Word en Excel), kopiëren, etc. is geen probleem.\r\n\r\nE8500 processor\r\n4 GB intern geheugen 677Mhz\r\nWindows 7 home 32 bits.\r\n\r\nIs het verstandig om het moederbord en misschien geheugen en processor te vervangen?\r\nOf heb je nog een andere oplossing?\r\n\r\n[url]http://www.alternate.nl/html/product/Moederborden_Socket_AM3+/ALTERNATE/Upgrade_Kit_M5A78L-M-USB3-X6_1090-8GB/582161/?tn=HARDWARE&l1=Upgrade+kits[/url] \r\n\r\nMijn dank is alvast heel erg groot.
Link naar reactie
[QUOTE=Niekie30;581377]Hier staat je moederbord bij MSI: [url]http://nl.msi.com/service/search/?kw=P6NGM-L&type=product[/url]\r\n\r\nNiek\r\n\r\nEen moederbord is niet de eerste oorzaak waar je aan denkt met een trage pc. Veel eerder een langzaam stuk gaande harde schijf, of een virus.\r\n\r\nNiek[/QUOTE]\r\n\r\nIk heb Microsoft Essentials als virusscanner.\r\nEr zitten geen virussen op, volgens Micorsoft Essentials\r\n\r\nTrager viel wel mee, een paar seconde, komt ook door SP1 van Windows 7.\r\n\r\nMaar hij meld nu mijn DVD brander af.\r\nAls hij weer terug is en ik wil hem laten werken, verdwijnt hij weer snel.\r\nOok branden via Windows geeft hetzelfde probleem.\r\n\r\nVandaar mijn gedachte.\r\n\r\nBedankt voor de link, ga er in het weekend na kijken.\r\nKan dit het probleem oplossen?\r\n\r\nMocht het het moederbord zijn, is het door mij opgezochte een goede keuze?\r\n\r\nWat kan nog meer de reden zijn?
Link naar reactie
Of de door jou opgezochte keuze een goede is, zal ter beoordeling zijn van één van de hardware specialisten hier. Dat ligt er vaak aan, wat je in de toekomst gaat doen met je. (gamen/school etc). En wat je budget is.\n\nMaar nogmaals: Controleer je harde schijf (alle partities) eerst grondig met de aangegeven programma\'s of Windows. Vaak als 1 partitie het opgeeft, volgt de rest vanzelf. Dus in je begroting ruimte houden voor een nieuwe harddisk.\n\nNiek
Link naar reactie
[QUOTE=Niekie30;581477]Of de door jou opgezochte keuze een goede is, zal ter beoordeling zijn van één van de hardware specialisten hier. Dat ligt er vaak aan, wat je in de toekomst gaat doen met je. (gamen/school etc). En wat je budget is.\r\n\r\nMaar nogmaals: Controleer je harde schijf (alle partities) eerst grondig met de aangegeven programma\'s of Windows. Vaak als 1 partitie het opgeeft, volgt de rest vanzelf. Dus in je begroting ruimte houden voor een nieuwe harddisk.\r\n\r\nNiek[/QUOTE]\r\n\r\nBedankt voor je antwoord.\r\n\r\nNog 1 vraagje, na het verwijderen van de Harde schijf, is er nu hetzelfde probleem met de IDE DVD brander.\r\nDe Harde schijf was een SATA.\r\nDus nu kan ik niet branden, etc.\r\nAls hij er weer is en ik wil branden verdwijnt hij.\r\nBlijft wel, net als de verwijderde harde schijf, wel in apparatenbeheer zichtbaar.\r\n\r\nNaar school, dat is heel erg lang geleden.\r\n\r\nSpellen, meestal alleen Call of Duty.\r\n\r\nVerder Word, Excel, muziek, film en internet.\r\n\r\nIk heb een PCIe Nvidea 9600 GTX grafische kaart, die zet ik natuurlijk zo wie altijd over.\r\n\r\nGa in het weekend kijken of hij met nieuwe drivers weer goed gaat werken.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...