Ga naar inhoud

usb bootable\missing file


Aanbevolen berichten

Probeer een usb bootable te krijgen voor XP met behulp van USB_MultiBoot_10.cmd. Moet toch lukken zou je zeggen. (voor Win 7 bijvoorbeeld is het een fluitje van een cent)\r\nLog als administrator in en krijg de foutmelding: Error: File makebt\\TEE.BAT is missing. Druk een toets om verder te gaan. Maar als ik dan een toets in druk verdwijnt het hele venster . Heb een beetje zitten googelen maar kwam er niet uit. Iemand enig idee?:confused:\r\n(moet er even bij zeggen dat ik dit probeer vanuit een win7 OS, wellicht zit daar de fout en kan ik deze usb-stick alleen vanuit een XP systeem bootable krijgen voor....XP)
Link naar reactie
Hoe langer ik er mee bezig ben hoe meer ik denk dat je vanuit Win7 geen bootable usb voor XP kunt maken.(Je kunt immers de verborgen bestanden van XP niet openen in Win7) Overigens, het bestand TEE.BAT is namelijk wel degelijk aanwezig in mijn download (USB Multiboot) Daar kan het dus niet aan liggen. Ik ga wel even op zoek naar een \"XP computer\". Vermoedelijk werkt het daar wel.\r\nIk laat het nog wel even weten.
Link naar reactie
Misschien heb je wat aan deze [URL=\"http://www.msfn.org/board/topic/111406-how-to-install-xp-from-usb/\"]link[/URL].\nHeb je overigens wel een originele XP versie op CD/DVD? want die schijn je wel nodig te hebben.\nIk vond[URL=\"http://www.pc-freak.nl/usb_stick.htm\"] hier [/URL]nog een verhaal/uitleg.\n\nNog een [URL=\"http://www.intowindows.com/how-to-create-bootable-windows-7-vista-or-xp-usb-flashpen-drive-with-a-single-click-must-try/\"]link [/URL]
Link naar reactie
Stroke ik heb uiteraard wel een legitieme/orginele xp pro installatie- cdrom En dank voor je links. Het probleem is niet de al dan niet orignele xp maar een missing file in USB Multiboot. Ben thans bezig even XP pro te installeren en gan dan eens kijken of \'t wel werkt. Ik laat nog van me horen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...