Ga naar inhoud

win 7


Aanbevolen berichten

Beide kun je nodig hebben om bepaalde programma\'s te gebruiken. Over het algemeen worden deze twee onderdelen niet \'los\' geinstalleerd, maar altijd door een programma die ze nodig heeft. Blijkbaar heb jij zo\'n programma op je computer.\n\nOf je die onderdelen daadwerkelijk gebruikt is een heel ander verhaal, en is haast niet te achterhalen.\nWat ze precies zijn mag je eerst zelf eens proberen op te zoeken via Google.
Link naar reactie
Voor SQL server zie : [url]http://www.microsoft.com/netherlands/sqlserver/default.aspx[/url].\nHet is een onderdeel van Windows. Niet strikt noodzakelijk, maar ik weet niet of je dat straffeloos kunt verwijderen.\nVisual c++2005 zou ik sowieso laten staan. Dat kan nodig zijn om bepaalde programma\'s te kunnen opstarten. Zie [url]http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=32bc1bee-a3f9-4c13-9c99-220b62a191ee&displaylang=en[/url]\n\nNiek\n\nOeps aanvaring Foobar:-)
Link naar reactie
Cees,\nBlijkbaar is het pas je eerste Computer en weet je er nog niet zoveel van.\nMaak nu niet zoals zovelen de fout om maar gelijk onderdelen te verwijderen anders ben je volgende week weer op het forum met de vraag hoe de computer te herstellen.\n\nAls de computer goed werkt moet je er niets aan doen en er gewoon je ding mee doen.\n\nBijvoorbeeld de Computerideesite doorspitten en kennis opdoen maak ondertussen even een paar recovery schijven aan met de 3 lege DVD\'s die je bij de aankoop van de computer hebt gekregen, dat betekend het steeds weer opkomen van die vraag rechtsonder bij de klok.\n\nDownload [URL=\"http://fileforum.betanews.com/detail/Malwarebytes-AntiMalware/1186760019/1\"]Mbam[/URL] en installeer een virus scanner bijv: AVG.\n\nEn lees dan de wijze lessen van de Faqman op deze site.;)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...