Ga naar inhoud

Programma start niet...


Aanbevolen berichten

Hallo, \r\nIk heb een nieuwe telefoon, en daar hoort een programma bij die ik moest installeren op de laptop. \r\nDat allemaal gedaan krijg ik steeds de volgende fout meldingen. \r\nIk heb al het een en ander gezocht op internet en geprobeerd maar ik krijg het niet voor elkaar, \r\nVandaag dat ik het nu op dit forum heb geplaatst.\r\n\r\n\r\nScreenshot van de foutmelding:\r\n[IMG]http://img811.imageshack.us/img811/4162/fouts.png[/IMG]
Link naar reactie
[QUOTE=Obelix71;575365]Wat voor merkt/type telefoon? Gebruik je Windows XP, vista, 7? 32 of 64 bit?\r\nWat voor programma? Is dat geschikt voor de windows-versie die jij gebruikt?[/QUOTE]\r\n\r\nMerk telefoon: Samsung\r\nIk gebruik Windows XP 64 bit\r\nHet programma heet: Kies (Samsung Kies Air)\r\nIs gewoon geschikt voor deze laptop.
Link naar reactie
kijk eens [url]http://www.samsung.com/nl/support/download/supportDownloadMain.do[/url] of je een andere (nieuwere) versie van de software kan downloaden. het lijkt op een fout in de software zelf.\r\nzorg er in elk geval voor dat je eerst het oude pakket deïnstalleert, de pc herstart, met ccleaner het register opschoont, de pc herstart, dan de nieuwe software installeren, en sluit nog niks aan totdat de software je vraagt dat te doen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...