Ga naar inhoud

installatie lukt niet.


Aanbevolen berichten

Ik heb nu al jaren Dreamweaver 8 op de PC draaien eerst XP, Vista en nu op Windows 7 64 bit het draait overigens wel op 32 bit.\nProbeer eens of je op de volgende [URL=\"http://www.dreamweaverhulp.nl/\"]pagina[/URL] wijzer kunt worden.\n\nHet zal overigens wel met de zelfde problemen te kampen hebben als Paint Shop Pro cs want sinds die over gegaan is in Adobe handen is het ook niets meer ik gebruik nog steeds Paint Shop Pro 6 van voor Adobe net als Dreamweaver 8 van voor Adobe is.\n\nMisschien heb je hier ook nog wel wat aan hoewel het wel in het Engels is [url]http://www.pinelake-marketing.com/Adobe-CS3-Installation-Tips/cs3-problem-install-bonjour-dnsresponder.html[/url]
Link naar reactie
[QUOTE=stroke33;572443]Het zal overigens wel met de zelfde problemen te kampen hebben als Paint Shop Pro cs want sinds die over gegaan is in Adobe handen is het ook niets meer ik gebruik nog steeds Paint Shop Pro 6 van voor Adobe net als Dreamweaver 8 van voor Adobe is.[/QUOTE]\r\n\r\nHu???? Sinds wanneer is Paintshop Pro van Adobe :confused::confused::confused:
Link naar reactie
[QUOTE=qpc;572449]Hu???? Sinds wanneer is Paintshop Pro van Adobe :confused::confused::confused:[/QUOTE]\r\n\r\nSorry, foutje Corel natuurlijk,:o maar het probleem blijft het zelfde, overname door een grote maakt een fijn programma on bewerkbaar zelfs de installatie is al een probleem ik heb meerdere originelen geïnstalleerd de afgelopen jaren met zeer slechte resultaten(je kunt niet 2 dagen lang bij iemand in huis aan de installatie van 1 programma zitten prutsen) zelfs na dagenlang zoeken en een perfecte uitleg op papier lukte het nog niet in alle gevallen.(6)
Link naar reactie
PSP 9 probleem had ik ook. Het werkte perfect op XP tot dat ik hem formateerde en pas later de later PSP installeerde. Het nam iedere keer bijna twee minuten voor dat het geladen was. Daar ik eens een probleem had met DW 8 dat iets niet werkte en op de DW site werd gezegd alle vinkje weg halen bij MSconfig services behalve windows installer. Heb ik dit ook gedaan bij PSP 9 en nu start het op in enige seconden.
Link naar reactie
Allemaal bedank bij het bevestigen dat Dreamweaver CS3 op Windows 7 runs. Het blijkt wel dat het bij een schone windows 7 geïnstalleerd moet worden en niet een waar reeds vele programma\'s op staan dit volgens een ander forum. Daar om mijn volgende vraag op .\r\n\r\n[url]http://forum.computeridee.nl/showthread.php?p=572530#post572530[/url]\r\n\r\nbedankt \r\nJohn
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...