Ga naar inhoud

Windows 7 Service Pack 1


Aanbevolen berichten

Klopt het dat [b]Medion-computers[/b] met [b]Windows 7[/b] erop sowieso problemen hebben met [b]Service Pack 1[/b]?\r\n\r\nHeb de hele tijd problemen met de volgende foutmeldingen:\r\n\r\nFoutmeldingen:\r\n0 x 80070003\r\n0 x 800f081f\r\n\r\nDe bovenste melding is zo goed als weg, de 0x800f081f blijft almaar terugkomen, en ik heb op i\'net al verscheidene workshops cq oplossingen uitgevoerd.. \r\n\r\n* De Medion Sp1-fix staat er op.\r\n* De RSAT - oplossing is niet van toepassing omdat het de \"Home\" uitvoering betreft. (Remote Server Administration Tool)\r\n\r\nHet systeem is trouwens compleet origineel!\r\n\r\nGrtz Michiel.
Link naar reactie
Heb het niet zo op dat soort \"3rd party\" programma\'s.. vaak wordt \'t er erger van.. al die gratis programma\'s die claimen te repareren..\r\n\r\nMicrosoft maakt het gewoon te moeilijk Service Packs te installeren.. terwijl het gebruikersgemak voorop moet staan..\r\n\r\nIk zal Radar eens aanschrijven om MS een koude douche te laten ontvangen..\r\n\r\nBij XP was het soms al lastig sp\'s te installeren.. bij Vista en 7 overtreffen ze zich enorm.. want wat een Faq\'s en handleidingen moet je bijlangs om een simpel SP1 op een nieuwe computer te krijgen.
Link naar reactie
Begin met Windows schijfopruiming, Download Mbam, [url]http://www.malwarebytes.org/mbam.php[/url] en run deze, maak eventueel een hijackthis file en plaats deze hier op forum [url]http://www.hijackthis.nl/[/url] draai een van de online virusscanners bijvoorbeeld deze [url]http://www.bitdefender.com/scanner/online/free.html[/url] als de hijackthis file schoon is dan moet je nogmaals SP1 installeren.\r\n\r\nOverigens heeft:-@ worden helemaal geen zin als je zuinig bent op je (co) en je houd deze (Y) schoon en zorgt voor een goede (um) dan blijven de (6):-[ vanzelf weg ;)8)
Link naar reactie
[QUOTE=Geeviz;569186]Microsoft maakt het gewoon te moeilijk Service Packs te installeren.. terwijl het gebruikersgemak voorop moet staan..[/QUOTE]Ik heb nog nooit problemen gehad met het installeren van welk Windows Service Pack dan ook.\r\n\r\nGezien het feit dat Medion zelf al een \"Sp1-fix\" heeft, lijkt het er op dat juist Medion het installeren van het service pack moeilijk maakt. Andere fabrikanten hebben het niet nodig om een Sp1-fix uit te brengen.\r\n\r\nWat ik begrijp is dat je SP1 er wel op hebt staan. Ik zou dat eens verwijderen, en vervolgens SP1 handmatig installeren en niet via Windows Update.\r\n\r\nJe kunt SP1 hier downloaden: [url]http://www.microsoft.com/downloads/nl-nl/details.aspx?FamilyID=c3202ce6-4056-4059-8a1b-3a9b77cdfdda[/url]\r\n\r\nVoor 32-bits Win7 download je windows6.1-KB976932-X86.exe\r\nVoor 64-bits Win7 download je windows6.1-KB976932-X64.exe\r\n\r\nAls alternatief kun je ook nog 7601.17514.101119-1850_Update_Sp_Wave1-GRMSP1.1_DVD.iso en als image naar DVD branden. Deze bevat de 32 en 64 bits versie en kiest zelf de juiste.
Link naar reactie
[QUOTE=Geeviz;569197]Stroke.. het is een pas nieuwe computer.. en waarom moet ik zoveel handelingen en moeilijkheden willen uitvoeren.. voor een simpel Sp\'tje?\r\n\r\nHeeft MS dat zo gewild? ;)[/QUOTE]\r\n\r\nNee maar blijkbaar is er op je nieuwe computer iets terecht gekomen (hoe dat weet alleen jij) wat de installatie van SP1 tegen houd ofwel stoort.\r\n\r\nDus ja, doe eerst wat ik je heb aangereikt (of niet, per slot doe ik dit met de beste bedoelingen) en kom dan met de hijackthis file.:-?\r\n\r\nOf probeer eerst de handreiking van ricky1.:roll:
Link naar reactie
[QUOTE=Wimmie67;569252]Je bent niet de enige met dit probleem.Het serviceteam van [B]Medion weet het ook niet echt[/B] volgens het volgende topic.:confused:\r\n[url]http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=212673[/url][/QUOTE]\r\nOf, toch wel ? Zie laatste bericht in topic : [B]\"Problemen zijn opgelost.\"[/B]
Link naar reactie
  • 2 jaren later...

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...