Ga naar inhoud

branden en niet juist afgesloten


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Ik voelde aan komen dat mijn computer ging crashen en heb als de sodemieter al mijn foto\'s gebrand. Maar de computer liep steeds vast dus het liep niet vloeiend dat branden. HIerdoor zijn er dvd\'s kennelijk niet goed afgesloten. Er staan nu wel bestanden op de dvd\'s maar ik kan ze niet openen. Is dit te herstellen of kan ik het vergeten?\r\n\r\nVolgens mij heb ik gebrand met windows fotogalerie?
Link naar reactie
Is je pc inmiddels al gecrashed. Indien dit niet het geval is zou ik een trial versie van [URL=\"http://www.nero.com/eng/downloads-nero10-trial.php?NeroSID=3752f6384d7197c035696123f6f6a1ce\"]Nero[/URL] erop zetten. Omdat je al aangeeft dat je pc op het punt staat te crashen.\r\nEn met de trial versie gaan branden.\r\n\r\nDe programma\'s die Windows gebruikt en ook in Windows zitten zijn niet meer te vertrouwen of ze wel goed werken.\r\n\r\nDe gebrande dvd\'s zou ik als verloren beschouwen.\r\n\r\nAls je een externe schijf hebt is het misschien beter om materiaal wat je wilde branden daar op te zetten en dan de pc te formatteren en nieuwe Windows erop te zetten.
Link naar reactie
Je kan proberen met isobuster [url]http://download.cnet.com/IsoBuster/3000-2248_4-10208087.html[/url] de dvd/cd\'s te herstellen, maar als het R dvd\'s zijn, gaat dat niet lukken denk.\nTenzij de geredde data op de hd kan worden weggeschreven.\n\nMaar de beste methode is je oude harde schijf recoveren, met een goed programma.\nIk doe dat vaak met Easeus data recovry professional.\n\nEdit: stuur me anders een PB met je email adres dan stuur je de schijf naar me op en probeer ik hem te recoveren voor je\n\nNiek
Link naar reactie
  • 4 weken later...
Je kunt als het even kan, de programmatuur beter rechtstreeks van de site van de maker halen, dan weet je (1) zeker dat je de meest recente versie hebt, en (2) voor 99.9% zeker dat je geen malware te pakken hebt.\r\n\r\nIsobuster haal je [URL=\"http://www.isobuster.com/nl/isobusterdownload.php\"][COLOR=\"blue\"][B]HIER[/B][/COLOR][/URL].
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...