Ga naar inhoud

Ik ben op zoek naar het volgende...


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Hallo Allemaal,\r\n\r\nIk ben op zoek naar een programma waarmee ik filmpjes kan maken, mooie beelden zoals het volgende filmpje.\r\n\r\n[url]http://www.youtube.com/watch?v=xc5rRyngJY4[/url]\r\n\r\nWeet iemand van jullie hoe dit word gedaan? En of er ook een instructie video is voor dat bepaalde programma dat je mij adviseert.\r\n\r\nEen instructie dvd zoals je die voor Cubase 5 hebt.\r\n[url]https://www.askvideo.com/index.php?cPath=72&osCsid=08520ba1f04a6e269953e928b237a5b4[/url]\r\n\r\nIk wil jullie bedanken voor je tijd, Richard Moti
Link naar reactie
You Tube heeft vaak handige filmpjes\n[URL]http://www.youtube.com/results?search_query=pinnacle+studio+14&aq=f[/URL]\n\nVoor een familielid was ik ook aan het zoeken geweest. Magix video De Luxe lijkt ook een goed programma. Kun je ook gratis proberen (zal dan in je proeffilm wel een watermerk of zo komen)\n[URL]http://www.magix.com/nl/video-deluxe/[/URL]\n\nWellicht dat andere forummers al ervaring hebben met beide programma\'s?
Link naar reactie
Bedankt voor je reactie, ik zal de programma van Magix ook eens bekijken.\r\n\r\nYou Tube is inderdaad een manier om leren om te gaan met dit soort programmas. Misschien dat ik een LOI cursus kan nemen, dan heb ik alle stof in een keer. Nadeel is echter dat dit duurder is.\r\n\r\nMaar is er iemand die slechte ervaringen heeft met dit soort cursussen?
Link naar reactie
[quote=RichardMoti;558879]Ik ben bij het volgende terecht gekomen, Pinnacle Studio 14.\n \nNu mis ik alleen nog de leerstof, kijken of ik die kan vinden, hulp van anderen is altijd welkom.[/quote]\n \nEr zit een handleiding bij van ruim 400 bladzijde !\nEr er bestaan ook nog steeds boeken ook over video-filmen en monteren.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...