Ga naar inhoud

Pc schakelt niet uit na instalatie windows 7


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Gisteravond windows 7 geinstalleerd op mijn pc, en sindsdien kan ik de pc niet meer uitschakelen, het scherm, toetsenbord en muis schakelen netjes uit maar \'de kast\' blijft licht geven en brommen. \r\n\r\nIk heb al naar de instellingen van energiebeheer gekeken zowel in windows als in het bios maar dit lijkt allemaal goed te staan.
Link naar reactie
Laatste chipsetdrivers voor je moederbord geïnstalleerd ?\n\nDit is te proberen als je moederbord een Firewire poort heeft:\nrechtsklik er op in apparaatbeheer , en kies voor \'[I]Eigenschappen[/I]\'. Onder de tab \'[I]Energiebeheer[/I]\' zorg je dat er een vinkje staat bij \'[I]De computer mag dit apparaat uitschakelen om energie te besparen[/I]\'.\n\nEn kijk natuurlijk in apparaatbeheer of daar meldingen zijn.
Link naar reactie
Geprobeerd de nieuwste software te installeren vanaf de cd van ASUS maar windows kwam met de melding dat de driver niet gesigneerd is en dus niet geïnstalleerd kan worden.\n\nDaarna vanaf de ASUS site de nieuwste drivers geïnstalleerd, maar het probleem is nog niet verholpen.\n\nmijn pc beschikt niet over een firewire poort.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...