Ga naar inhoud

DivX


Anoniem2

Aanbevolen berichten

1. Dat kun je nakijken met behulp van een programma als Gspot: [url]http://www.headbands.com/gspot/[/url]\n\n2. Ja dat kan. Er zijn tientallen zo niet honderden verschillende programma\'s in omloop die een videobestand voor je kunnen omzetten.\nZelf werk ik met virtualdub, maar aangezien dat programma niet \"out of the box\" mp4 naar divx kan omzetten (je moet zelf je codecs en import-filters verzamelen) is dat misschien een te grote uitdaging. Als je het eenmaal aan de gang hebt werkt het perfect, maar er is wel een grote dosis doorzettingsvermogen voor nodig. Misschien dat iemand anders je iets eenvoudigers kan aanbevelen.
Link naar reactie
Zie [url]http://nl.wikipedia.org/wiki/Divx[/url] Of DivX en XVid altijd en overal geheel en altijd één pot nat is, dus altijd en overal afspeelbaar eb bewerkbaar, daar wil ik even vanaf wezen... \n\nVoor het converteren probeer eens wat progjes uit:\nFormat factory [url]http://www.pcfreetime.com/[/url] \n(zie ook [url]http://computertotaal.nl/article/20105/formatfactory-2-20.html[/url])\nStoik converter [url]http://www.stoik.com/products/svc/[/url]\n[url]http://www.any-video-converter.com/products/for_video_free/[/url] (deze werkt misschien het makkelijkst maar let op dat het geluid synchroon blijft)\nAvidemux [url]http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Video-Editors/AviDemux-test.shtml[/url]\nSUPER [url]http://www.erightsoft.com/SUPER.html[/url] (als je een beetje verder bent)
Link naar reactie
Alles werkt perfect nu.\r\nIk had dus DivX-films nodig om te kunnen afspelen op TV met mijn USB-stick.\r\nDe meeste films van rond de 700 MB zijn ok maar als je een wat betere kwaliteit wil (1500 MB) dan moet je ze omzetten.\r\nEerst kontroleer ik met \"GSpot\" of het een DivX-film betreft. Zoniet :\r\n1. Ondertitels bijzetten met \"WinAVI All in One Converter\".\r\n2. Het resultaat zet ik dan om met FormatFactory (bij AVI instellen op DivX)\r\nDan de stick op en afspelen.\r\nSimpel als bonjour maar ... heb daar toch wel redelijk wat aan gesleuteld voor alles in orde was.\r\nNogmaals bedankt Foobar en Joman voor jullie hulp. Zonder zou ik er nooit geraakt zijn. Merciekes.\r\nGreetz - Will
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...