Ga naar inhoud

WIndos XP start niet door


Aanbevolen berichten

Normaal loopt Windows door tot scherm met icoontjes. Nu loopt het vast bij administrator en eigen naam.Aan clicken helpt niet. Je wordt afgemeld. Ook in de veilig modus geen resultaat. Blijft ook hangen bij administrator. Ik heb gisteren wel een aantal zaken in start up menu uitgezet (middels MSconfig).\r\n\r\nWie kan me helpen? Ik kan niet terug naar herstelpunt.
Link naar reactie
Hi,\r\n\r\nEnig idee wat er is gebeurd/je hebt gedaan dat dat heeft veroorzaakt?\r\nLijkt me belangrijk te weten voor het geval het nog een keer voorkomt.\r\n\r\nOp het web is er veel over te vinden, maar vaak blijft het advies steken bij de Safe-mode, iets dat je al hebt geprobeerd.\r\nIk heb deze site gevonden die wat meer opties en uitleg biedt.\r\n\r\nLink: [url]http://pcsupport.about.com/od/toolsofthetrade/gr/ophcrack.htm[/url]\r\n\r\nJe hebt een andere compu nodig om het bestand te downloaden en er een [B]ISO[/B]-disk mee te branden.\r\nJe start dan op [I][B]vanaf [/B][/I]die [I][B]cd [/B][/I](even in je [B]BIOS [/B]checken of dat het eerste boot-device is) en volgt verder het [B][I]stappenplan [/I][/B]dat ook op bovenstaande site staat.\r\n\r\nDe [B]ISO [/B]vind je hier: (kies de Windows-versie) \r\nLink: [url]http://ophcrack.sourceforge.net/download.php[/url]\r\n\r\nJeep;)
Link naar reactie
als ik administrator knop aanklik, zie dat windows zich aanmeldt ook daarna zich direkt afmeldt. Ik krrijg geen scherm om eventueel een wachtwoord in te vullen. Ik kom hier niet verder mee, ik kan alleen de coputer afsluiten of opnieuw opstarten.\r\nIk weet niet of het geadviseerde programma om het vergeten wachtwoord te achterhalen correct is. Graag hulp.
Link naar reactie
Al via F8 in het uitgebreide opstartmenu gekozen voor \"laatste configuratie die werkte\"?\r\n\r\nZet een deel van het register terug uit een ouder herstelpunt via een live xp of linux cd.\r\nOf de schijf in een andere PC erbij hangen en dat doen.\r\n\r\nOf zo.\r\n[url]http://support.microsoft.com/kb/307545/nl[/url]\r\n\r\nToch iets teveel uitgevinkt in msconfig.:o
Link naar reactie
[QUOTE=Lange Pier;522218]Al via F8 in het uitgebreide opstartmenu gekozen voor \"laatste configuratie die werkte\"?\r\n\r\nZet een deel van het register terug uit een ouder herstelpunt via een live xp of linux cd.\r\nOf de schijf in een andere PC erbij hangen en dat doen.\r\n\r\nOf zo.\r\n[url]http://support.microsoft.com/kb/307545/nl[/url]\r\n\r\nToch iets teveel uitgevinkt in msconfig.:o[/QUOTE]\r\n\r\nMet F8 werkt niet. Blijf in het zelfde scherm gevangen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...