Ga naar inhoud

opname-apparatuur


Aanbevolen berichten

Alles waar je geen externe microfoon op aan kunt sluiten is voornamelijk alleen geschikt voor spraak en niet echt voor muziek. Want het valt of staat met de kwaliteit van de microfoon.\n\nJe kunt dus bijvoorbeeld ook een microfoon op een laptop aansluiten; dat gaat gelijk een heel stuk beter. Of anders eens kijken naar een voicerecorder?
Link naar reactie
[QUOTE=FooBar;520581]Alles waar je geen externe microfoon op aan kunt sluiten is voornamelijk alleen geschikt voor spraak en niet echt voor muziek. Want het valt of staat met de kwaliteit van de microfoon.[/QUOTE]\nIk denk ook dat de meeste kwaliteit te halen valt uit een goede condensator microfoon. Breed, dus groot, dat helaas wel, maar het verschil met de vijftig cent microfoon in bestaande apparatuur is groot, vooral in de lage tonen.\n\nMP3 geeft op zich al een wat blikken geluid, maar bij goede input (mike dus) valt er ook van MP3 waarschijnlijk heel wat te maken.
Link naar reactie
Zo iets is er zeker.\nMischien moeilijk aan te komen ,maar er zijn kleine minidisk spelers die ook in goede kwaliteit kunnen opnemen.Ook de dcc recorder is er in walkman formaat geweest .Ook met sommige digitale camcorders kun je best goede geluidskwaliteit opnemen.\nIs natuurlijk ook allemaal afhankelijk van de eventuele microfoon.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...