Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Ben pas begonnen met movie maker om een leuke vakantiefilm te maken. Het knippen van verkeerde scenes ( en te lange scenes ) gaat goed. Ik zou graag het geluid (stemmen; wind) af en toe weg willen halen en er muziek achter willen zetten. Kan dat ook? En kan dat geluid ingesteld worden zodat je het weg kunt laten zakken en/ of harder laten klinken?\r\nMisschien is er onder de lezers iemand die hier verstand van heeft?\r\nOf moet ik voor deze bewerkingen een professioneler programma aanschaffen?\r\nBen benieuwd naar de reacties.:)
Link naar reactie
[ATTACH]15038[/ATTACH]\n\nAls Movie Maker staat op \"tijdlijn weergeven\" klikken op dat icoon en dan komt de tijdlijn tevoorschijn en zie je het audio spoor. Daarop kun je muziek slepen. Klik met rechts op het audio fragment, dan kun je kiezen voor Uitfaden en/of Unfaden.\nGewoon eerst wat spelen met het programma met een klein stukje film (bijvoorkeur een kopie).
Link naar reactie
Je hebt echt geen professioneler programma nodig ,\r\nMet movie maker is heel veel mogelijk . Het geen wat je nu vraagt vind je [URL=\"http://www.hetplatformberoepsonderwijs.nl/downloads/Handleiding%20werken%20met%20Windows%20Moviemaker.pdf\"]hier[/URL]\r\nKijk ook eens onder Extra> Opties hier kun je de hoogte breedte verhouding in stellen je kunt kiezen tussen 4:3 en 16:9 De video indeling [B]Pal[/B] aan vinken
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...