Ga naar inhoud

mpg op dvd zetten


Aanbevolen berichten

Als je rechtstreeks brandt, hangt \'t van je dvd speler af of het werkt of dat het niet werkt. Als je zeker wilt zijn dat het werkt, dan moet je er een dvd-video van branden volgens de dvd-standaarden.\n\nEen redelijk brandprogramma zoals het welbekende Nero heeft hier mogelijkheden voor. Zelfs Win7 kan \'t zonder aanvullende software met behulp van \"Windows Dvd branden\".\n\nAls je iets gratis wilt (als je bijvoorbeeld geen Nero of Win7 hebt), dan moet je eens kijken naar het uitstekende programma DVD Flick. Dat biedt je tevens de mogelijkheid om apart gedownloade ondertiteling aan de film toe te voegen.
Link naar reactie
Hi,\r\n\r\nEén keer help is genoeg, trouwens.\r\nWelk besturingssysteem gebruik je?\r\nBij [COLOR=\"Blue\"][B]Vista [/B][/COLOR]kun je de [COLOR=\"Blue\"][B]Windows DVD Maker [/B][/COLOR]gebruiken.\r\nGewoon bestand(en) toevoegen en daarna branden.\r\nAls je eigen [COLOR=\"blue\"][B]Mediaplayer [/B][/COLOR]hem niet afspeelt (kun je ook vóór het branden checken door op het bestand te dubbelklikken), dan mist die misschien een paar codexen.\r\n\r\nAls alternatief kun je het gratis [B][COLOR=\"Red\"]VLC [/COLOR][/B]installeren. Speelt zo ongeveer alles.\r\nDat is hier te downloaden:\r\n\r\nLink: [url]http://download.cnet.com/VLC-Media-Player/3000-13632_4-10267151.html?tag=mncol[/url]\r\n\r\n[B][COLOR=\"Blue\"]XP [/COLOR][/B]heeft geen [B][COLOR=\"blue\"]Windows DVD Maker[/COLOR][/B], maar je zou daarvoor in de plaats het gratis [COLOR=\"blue\"][B]CD&DVD Burner [/B][/COLOR]kunnen gebruiken.\r\n\r\nLink: [url]http://download.cnet.com/Instant-CD-DVD-Burner/3000-2646_4-10393316.html?tag=mncol[/url]\r\n\r\nKen het zelf niet, maar het wordt redelijk goed beoordeeld.\r\nKunt je ervaringen erover altijd hier kwijt om misschien een ander te helpen.\r\n\r\nNog even een link naar [B][COLOR=\"DarkOrange\"]FooBars [/COLOR][/B]tip, want dat is inderdaad ook een uitstekend programma.\r\n\r\nLink: [url]http://www.dvdflick.net/download.php[/url]\r\n\r\nJeep;)
Link naar reactie
Hi,\r\n\r\nWel, dat stond er niet met zoveel woorden.\r\nMaar dat mag eigenlijk geen probleem zijn.\r\nHeb genoeg films van schoolfeesten/musicals/kampen enz. op DVD gezet\r\nen die draaien gewoon op elke DV-speler.\r\n\r\nKun je - bij gebrek aan iets anders - Windows Moviemaker voor gebruiken.\r\nImporteert ook MPEG-2/4.\r\n\r\nXP doet wat moeilijker. De Win-XP Moviemaker importeert wel MPEG, maar hakt grote bestanden (4-5 Gig) in kleine brokken [SIZE=\"2\"][COLOR=\"Blue\"](en neemt daarvoor ruim de tijd)[/COLOR][/SIZE].\r\nMaar als je alles selecteert en naar de [B]Tijdlijn [/B]kopieert speelt hij het keurig aaneengesloten af. Film opslaan naar CD.\r\nBrandt wel op CD, niet op DVD [SIZE=\"2\"][B][COLOR=\"Blue\"](bij mijn weten)[/COLOR][/B][/SIZE].\r\nDaarvoor zul je een apart brandprog. moeten gebruiken.\r\n\r\nJeep;)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...