Ga naar inhoud

RTL4 filmpje downloaden?


Aanbevolen berichten

Hoi allemaal,\r\n\r\nIndien dit onder de verkeerde rubriek staat, mijn excuus.\r\n\r\nIk zou heel erg graag een aantal filmpjes van rtl4 downloaden, zodat ik het kan bewaren voor mijn privé verzameling. \r\nIk heb reeds een aantal dingen geprobeerd maar niks lukt mij. Het laatste dat ik probeerde was GetASFstream en Sothink.\r\n\r\nVoor het eigenlijke filmpje (dat ik wil downloaden) staat er een reclamespotje. Dat spotje kan ik uiteraard wel bewaren, maar het filmpje dat erna komt kan ik niet downloaden. \r\n\r\nVermoedelijk moet er toch een manier bestaan om dit te kunnen. Graag had ik hierbij hulp en/of info gekregen wat ik moet gebruiken en hoe ik het dan moet doen, want ik ben niet echt een pc freak.\r\n\r\nIk geef hierbij wat links naar de filmpjes die ik graag zou downloaden, zodat jullie misschien een beter zicht krijgen op wat ik bedoel of hoe ik het moet doen ofzo...\r\n\r\n[url]http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlboulevard/miMedia/2008/week35/vr_ramses2.avi_plain.xml[/url]\r\n\r\n[URL=\"http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlboulevard/miMedia/2006/week22/woensdag_coverstory.avi_plain.xml\"]http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlboulevard/miMedia/2008/week35/vr_ramses.avi_plain.xml[/URL]\r\n\r\n[url]http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlboulevard/miMedia/2006/week22/woensdag_coverstory.avi_plain.xml[/url]\r\n\r\nKan er mij iemand hierbij helpen. Ik wil ze zooo grààg bewaren en dat het me niet lukt, daar krijg ik dus grijs haar van.
Link naar reactie
Ik dacht dat er geen intresse voor was want @kizmet reageert niet meer. Maar ik zal dan toch even proberen om het zo goed mogelijk uit te leggen.\nMaar omdat ik tegenwoordig linux gebruiker ben. Kan ik niet eerst alles uitproberen.\n\nMaar ik heb van mijn broer vernomen dat hij dat als volgt doet onder windows.\nJe hebt nodig het programma flashget.\n\nAls je met je rechter muis knop op het af spelende video fragment klikt en dan eigenschappen dan opent er een info venster. Copieer de kink achter locatie. Nu kan je met flashget het bestantje downloaden wat aan die link gekoppeld is.\nAls je dat gedaan hebt moet je dat bestand hernoemen naar bestandsnaam.TXT\nOpen dat nu met kladblok en ga op zoek naar de werkelijke link van het video vragment.\nHet is even zoeken maar ik weet geen andere oplossing. En als je de link gevonden hebt kan je het werkelijke filmpje downloaden.\n\nSuc6
Link naar reactie
[QUOTE=kizmet;496316]Hoi allemaal,\r\n\r\nIndien dit onder de verkeerde rubriek staat, mijn excuus.\r\n\r\nIk zou heel erg graag een aantal filmpjes van rtl4 downloaden, zodat ik het kan bewaren voor mijn privé verzameling. \r\nIk heb reeds een aantal dingen geprobeerd maar niks lukt mij. Het laatste dat ik probeerde was GetASFstream en Sothink.\r\n\r\nVoor het eigenlijke filmpje (dat ik wil downloaden) staat er een reclamespotje. Dat spotje kan ik uiteraard wel bewaren, maar het filmpje dat erna komt kan ik niet downloaden. \r\n\r\nVermoedelijk moet er toch een manier bestaan om dit te kunnen. Graag had ik hierbij hulp en/of info gekregen wat ik moet gebruiken en hoe ik het dan moet doen, want ik ben niet echt een pc freak.\r\n\r\nIk geef hierbij wat links naar de filmpjes die ik graag zou downloaden, zodat jullie misschien een beter zicht krijgen op wat ik bedoel of hoe ik het moet doen ofzo...\r\n\r\n[url]http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlboulevard/miMedia/2008/week35/vr_ramses2.avi_plain.xml[/url]\r\n\r\n[URL=\"http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlboulevard/miMedia/2006/week22/woensdag_coverstory.avi_plain.xml\"]http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlboulevard/miMedia/2008/week35/vr_ramses.avi_plain.xml[/URL]\r\n\r\n[url]http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlboulevard/miMedia/2006/week22/woensdag_coverstory.avi_plain.xml[/url]\r\n\r\nKan er mij iemand hierbij helpen. Ik wil ze zooo grààg bewaren en dat het me niet lukt, daar krijg ik dus grijs haar van.[/QUOTE]\r\n\r\nHet programma Debut Video Capture werkt prima ,Je kunt hier alles mee opnemen wat er op je desktop te zien is. [url]http://www.nchsoftware.com/capture/index.html[/url] \r\nAlleen downloaden (free download)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...