Ga naar inhoud

webcam instaleren


Aanbevolen berichten

hallo daar,\r\n\r\nHeb geprobeerd om een webcam te instaleren, maar heb (lekker slim) niet opgelet en deze is niet geschikt voor Vista. Oke dan niet (er is ook geen programma beschikbaar voor deze webcam). Nu komt het probleem, Vista geeft telkens als ik de computer opstart aan dat deze geinstaleerd moet worden:confused:. \r\n\r\nIk krijgt het er niet uit!\r\n\r\nusb van webcam zit niet meer in de computer. heb geprobeerd programma te verwijderen, lukt niet (niet gemachtigt?) \r\n\r\nheeft iemand enig idee hoe ik dit kan verwijderen??????:confused:
Link naar reactie
Systeem restore doen naar de dag voor je het programma hebt geinstalleerd.\r\nOpen in bureau accessoires de command prompt door er links op te klikken en uitvoeren als administarator te klikken.\r\ntype in de commandprompt window, rstrui.exe\r\nals de systeem herstel window open gaat kies je een ande herstelpunt selecteren dan volgende.\r\nKies een herstelpunt van voor de installatie van het programma en kies weer volgende.\r\nDan kies voltooien en wacht tot je systeem is hersteld.\r\nLet wel, als je ondertussen andere programmas hebt geinstalleerd zijn deze ook verdwenen en moet je ze opnieuw installeren. Op data zoals dokumenten of fotos e.d. heeft het geen invloed, dat blijft waar het is.
Link naar reactie
[QUOTE=Sammy;477174]hallo daar,\r\n\r\nHeb geprobeerd om een webcam te instaleren, maar heb (lekker slim) niet opgelet en deze is niet geschikt voor Vista. Oke dan niet (er is ook geen programma beschikbaar voor deze webcam). Nu komt het probleem, Vista geeft telkens als ik de computer opstart aan dat deze geinstaleerd moet worden:confused:. \r\n\r\nIk krijgt het er niet uit!\r\n\r\nusb van webcam zit niet meer in de computer. heb geprobeerd programma te verwijderen, lukt niet (niet gemachtigt?) \r\n\r\nheeft iemand enig idee hoe ik dit kan verwijderen??????:confused:[/QUOTE]\r\n\r\nStart, uitvoeren, en daar MSCONFIG intikken.\r\nIn het tabblad \'opstarten\' op zoek gaan naar de regel waar die software van jouw webcam genoemd staat en daar het vinkje weghalen.
Link naar reactie
[QUOTE=Sammy;477174]hallo daar,\r\n\r\nHeb geprobeerd om een webcam te instaleren, maar heb (lekker slim) niet opgelet en deze is niet geschikt voor Vista. Oke dan niet (er is ook geen programma beschikbaar voor deze webcam). Nu komt het probleem, Vista geeft telkens als ik de computer opstart aan dat deze geinstaleerd moet worden:confused:. \r\n\r\nIk krijgt het er niet uit!\r\n\r\nusb van webcam zit niet meer in de computer. heb geprobeerd programma te verwijderen, lukt niet (niet gemachtigt?) \r\n\r\nheeft iemand enig idee hoe ik dit kan verwijderen??????:confused:[/QUOTE]\r\n\r\n\r\nEen groot nadeel van Vista is dat heel veel dingen allen kunnen worden ge-deinstalleerd als je Administrator bent. Je kan in Configuratie Scherm bij software aangeven door op de rechtermuis knop te drukken [B]uitvoeren als Administrator[/B] als je geen administrator wachtwoord hebt ingegeven dan kan je deze gewoon OK geven dan zal het programma gewoon ge-deinstalleerd worden. Indien je een wachtwoord had ingesteld bij de installatie van Vista dan zal je dat op moeten geven.\r\n\r\nHet vinkje zoals onder genoemd haalt alleen de melding die Vista geeft weg, maar niet de software.
Link naar reactie
[QUOTE=Gekwordikervan;477527]Een groot nadeel van Vista is dat heel veel dingen allen kunnen worden ge-deinstalleerd als je Administrator bent. Je kan in Configuratie Scherm bij software aangeven door op de rechtermuis knop te drukken [B]uitvoeren als Administrator[/B] als je geen administrator wachtwoord hebt ingegeven dan kan je deze gewoon OK geven dan zal het programma gewoon ge-deinstalleerd worden. Indien je een wachtwoord had ingesteld bij de installatie van Vista dan zal je dat op moeten geven.\r\n\r\nHet vinkje zoals onder genoemd haalt alleen de melding die Vista geeft weg, maar niet de software.[/QUOTE]\r\n\r\nOnzin.... alles dat je gewoon op de pc zet kan je er ook weer gewoon afhalen. Werk jij eigenlijk wel met Vista?\r\nVerder zie je als je goed leest, dat de webcam software zich telkens probeert te [B]installeren[/B]. Dat betekend dus dat het er niet (goed) op staat, oftewel de installatie is nimmer voltooit. In dat geval kan je het er ook niet afhalen uit de lijst met software, want eerst moet iets geinstalleert zijn wil je het er afhalen.\r\nIn dit geval moet je er dus voor zorgen dat de installatie onderbroken wordt en niet meer opnieuw begint, dus gewoon dat vinkje weghalen. Daarna kan je eventueel (na opnieuw opstarten) het mapje met software (als deze er al zou zijn) van de webcam handmatig verwijderen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...