Ga naar inhoud

audio driver werkt niet


Aanbevolen berichten

wie kan mij helpen.\r\nik heb een :\r\n\r\nam2 foxconn a6vmx moederbord.\r\namd ath64 x2 am2 5600+ dual prosessor\r\n1 gb ddrII -800 geheugen.\r\n\r\nik draai onder windows xp prof.\r\n\r\nop het moederbord zit mijn geluidskaart een realtek high definition audio\r\nwat ik ook doe ik krijg deze niet geinstaleerd. ik hou bij apparaatbeheer een uitroepteken. \r\nmet de tekst \"audioapparaat op de bus voor high definition audio.\" \r\n\r\nals ik de driver van de cd-rom instaleer krijg ik de melding fout bij installeren van realtek hd audio stuurprogramma.\r\n\r\nik heb al echt van alles geprobeerd.\r\n\r\nis er iemand met dit zelfde probeem heeft ? of kan iemand mij helpen dit probleem op te lossen zodat ik weer geluid op me computer heb.\r\n\r\nSmurfin
Link naar reactie
Als het goed is, kun je hier alle drivers vinden [URL=\"http://www.foxconnsupport.com/download.aspx?models=en-us0000346&category=C000000001&series=en-us0000008&keywords=&sort=Drivers\"]http://www.foxconnsupport.com/download.aspx?models=en-us0000346&category=C000000001&series=en-us0000008&keywords=&sort=Drivers[/URL]
Link naar reactie
Kan ook de HD audio zijn van/voor de grafische kaart, de juiste selecteren voor af spelen kan helpen, de Realtek dus.\r\n\r\nIndien je de onboard video gebruikt ook de driver daarvoor geïnstalleerd?, niet dat je daardar geluid krijgt maar als het uitroepteken weg is dan is idd de verkeerde geselecteerd.\r\n\r\n[url]http://support.microsoft.com/kb/835221/[/url]\r\nOf je mist deze nog alhoewel die al geïnstalleerd zou moeten zijn.
Link naar reactie
[QUOTE=Lange Pier;475108][COLOR=\"Red\"]Kan ook de HD audio zijn van/voor de grafische kaart, de juiste selecteren voor af spelen kan helpen, de Realtek dus.[/COLOR]\r\n\r\nIndien je de onboard video gebruikt ook de driver daarvoor geïnstalleerd?, niet dat je daardar geluid krijgt maar als het uitroepteken weg is dan is idd de verkeerde geselecteerd.\r\n\r\n[/QUOTE]\r\n\r\nDaar naar gekeken?
Link naar reactie
ja ik heb de drivers die op de cd stonden die ik er bij heb gekregen geinstaleerd. daar staat dan bij amd chipset drivers verder staat er niks van vga of wat dan ook...\r\n\r\nheb ook op internet zitten kijken voor drivers van de vga en dan voor mijn moeberdord maar kan ze alleen maar vinden voor vista.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...