Ga naar inhoud

Titel in Movie Maker


Aanbevolen berichten

Dag iedereen,\r\n\r\nVandaag heb ik bezig geweest met het maken van mijn allereerste filmpje via Movie Maker.\r\nHet wordt een montage van allerlei foto\'s met muziek.\r\nNu heb ik via Movie Maker een titel ingevoegd en de achtergrondkleur kan ik ervan wijzigen,\r\nalleen weet ik niet of je op die achtergrond ook een foto kunt plaatsten.\r\n\r\nMocht je dit kunnen, wilt er iemand mij dan vertellen hoe?\r\n\r\nMerci allemaal!
Link naar reactie
Wil je die foto met opschrift/titel aan het begin hebben? Dan kun je misschien het beste de foto eerst met een beeldbewerkingsprogramma van tekst voorzien en \'m dan aan het begin op het storyboard schuiven. Als je \'m wat langer in beeld wil hebben, kun je twee of drie exemplaren achter elkaar zetten.
Link naar reactie
Het kan ook gewoon binnen Windows Moviemaker\n\n[ATTACH]14374[/ATTACH]\n\n\nAls je met de linkermuisknop sleept op de titel (3), kun je hem op ieder beeldje zetten dat je wilt...\n\n(Om het hele storyboard te zien, moet je misschien eerst even klikken op tijdlijn weergeven... het symbooltje rechts)
Link naar reactie
  • 3 weken later...
Waarde Dave, \r\nIk werk nagenoeg dagelijks met Movie Maker (vaak met als voorportaal het gratis programma Microsoft Photo Story 3, om bewegingen te maken, zoals in-, of uitzoomen, van links naar rechts vice versa, etc. Een voordeel om Photo Story eerst te gebruiken alvorens het resultaat te importeren in Movie maker is bijvoorbeeld ook dat men daar het show-frame exact kan zetten hoe men wil. Er is niets hinderlijker dan verticale foto\'s en die voorkomt u door het frame zo te zetten dat het beeldvullend is en dan bewegen naar boven of naar onder. \r\n\r\nBekijk eens wat voorbeelden op mijn diverse sites op Youtube. \r\n\r\n[url]http://www.youtube.com/user/Esceha57[/url]\r\n\r\n[url]http://www.youtube.com/user/InessaGalanteFan[/url]\r\n\r\n[url]http://www.youtube.com/user/CyberNetherlands[/url]\r\n\r\nNiet alleen ten aanzien van foto-series, maar ook de mogelijkheden van video zijn nagenoeg ongelimiteerd, zoals extra geluid toevoegen, in- en uitfaden, video in stukken knippen en dan ten dele het originele geluid verminderen of zelfs geheel dempen. \r\n\r\nAls u vragen heeft stuur mij dan via Youtube een berichtje of doe dat naar \r\ncomputeridee (dot) esceha.kiest.nl \r\nIn plaats van (dot) zet u natuurlijk een punt. \r\n\r\n(Opa) Cor
Link naar reactie
Wat ik bedoel met geluid mixing is goed te vernemen in bijvoorbeeld dit deel van \r\neen meerdelige serie: \r\n[url]http://www.youtube.com/watch?v=1V9-W0Aou98&feature=channel_page[/url]\r\n\r\nHet zou hinderlijk zijn om constant het sloop geluid te horen.....alhoewel u dat mischien liever hoort dan mijn muziek keuze ;-))) Nu hoort u dat geluid alleen op de essentiele momenten. \r\n\r\nEn - bijvoorbeeld - op deze zijn de vogels extra toegevoegd.\r\n[url]http://www.youtube.com/watch?v=5VmMo5-CIG0&feature=channel_page[/url]\r\nen\r\n[url]http://www.youtube.com/watch?v=B4CFm9P0iUU&feature=channel_page[/url]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...