Ga naar inhoud

Ondertitels invoegen in Avibestand


Aanbevolen berichten

Hallo, \r\n\r\nIk heb een AVI filmbestand en ik heb een .srt (ondertiteling van die film), 2 lossen bestanden. Ik wil dat het 1 bestand wordt!! Zodat ik het kan op mijn PS3 kan zetten en bekijken! Voor het converteren van AVI naar mp4 heb ik een programma. Maar ik de .srt pernament in het AVI gezet worden. \r\n\r\nIk heb veel dingen al geprobeerd maar niks lukt!\r\n\r\nWIE KAN MIJ HELPEN????!!! PLEASE!!\r\n\r\nHet liefst zou ik een gratis programma willen maar als dat niet kan, dan is een niet gratis programma ook goed.\r\n\r\nOf kan dit niet?
Link naar reactie
Als het goed is ondersteund de PlayStation 3 DivX (.avi) sinds de firmware update v2.2.0 is uitgebracht. \n\nEn om de ondertiteling (.srt) permanent in de AVI te zetten zonder re-encoden van de video (dus geen kwaliteits verlies) kun je [B]Sub2DivX [/B] ([url]http://userxp.tripod.com/sub2divx.htm[/url]) of [B]AVIAddXSubs[/B] ([url]http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php[/url]) eens proberen.\n\nEen andere optie is gebruik maken van de [B]PS3 Media Server[/B]: [url]http://code.google.com/p/ps3mediaserver/[/url]\n\nWil je toch in DVD (of mp4) formaat kijken zou je het gratis[B] DVD Flick[/B] eens kunnen proberen: [url]http://www.dvdflick.net/[/url] of dit: [url]http://www.weethet.nl/dutch/video_divx2svcd_subs_tmpgenc.php[/url]\n\nZelf gebruik ik hiervoor[B] ConvertXtoDvd[/B] maar ja dat is \"hier\" niet gratis. ;)\n\nGrtz.
Link naar reactie
[QUOTE=Sjaakkie;472302]Hallo, \r\n\r\nIk heb een AVI filmbestand en ik heb een .srt (ondertiteling van die film), 2 lossen bestanden. Ik wil dat het 1 bestand wordt!! Zodat ik het kan op mijn PS3 kan zetten en bekijken! Voor het converteren van AVI naar mp4 heb ik een programma. Maar ik de .srt pernament in het AVI gezet worden. \r\n\r\nIk heb veel dingen al geprobeerd maar niks lukt!\r\n\r\nWIE KAN MIJ HELPEN????!!! PLEASE!!\r\n\r\nHet liefst zou ik een gratis programma willen maar als dat niet kan, dan is een niet gratis programma ook goed.\r\n\r\nOf kan dit niet?[/QUOTE]\nHier met Frans\n\nAntwoord op jou vraag hieronder\nAlle programma\'s welke je nodig heb zijn Freeware\n\nOndertiteling in de film zetten.\n\n1 Zorg dat de ondertiteling synchroon loopt met de film.\n Gebruik het programma \"Verbeteren srt files\"\n2 Zet met Sub2SSa de .srt file om naar een .ssa file.\n\n Voor de eerste keer moet de handler geinstallerd worden van virtualdub.\n Doe dit als volgd.\n\n 1 In de map van virtualdub het programma Auxsetup.exe starten.\n 2 klik nu op Install Handler.\n 3 klik nu op OK en volg de schermen op.\n\n\n3 Start Virtualdub op.\n\n Stap 1 klik op file en dan op open video file\n\n Stap 2 klik op video en dan op filters.\n\n Stap 3 klik in dit scherm op ADD.\n\n Stap 4 zoek hier de regel subtitler op en klik OK\n\n Stap 5 zoek nu het *.ssa bestand op en klik OK\n\n Stap 6 klik nu weer OK en je komt weer terug in het start scherm van virtualdub.\n\n Stap 7 klik weer op file en klik daarna op start frameserver.\n\n Stap 8 klik hier op start er zal een scherm openen geef nu het bestandje\n even een naam en sla deze op met .vdr achter de naam van je bestandje er\n zal nu een scherm te zien zijn van de frame server hier blijven we verder\n van af.\n\n\n4 Start TMPGEnc op.\n\n 1 Browse in video source naar het .vdr filtje wat u net heeft aangemaakt.\n 2 Stel verder de gevraagde instellingen in en druk op Start.\n\n Nu zal een mpeg film gemaakt worden waarin de ondertiteling in staat.\n\nHet is een heel karwei, maar het gaat.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...