Ga naar inhoud

Muziek en video van Ipod naar PC


Aanbevolen berichten

[QUOTE=ChocoKing;471294]Natuurlijk iTunes!! iPod werkt niet voor niets alleen fijn met iTunes, gebruik het dan ook, het is er immers speciaal voor gemaakt...\r\n\r\nBox, ChocoKing[/QUOTE]\r\n\r\nNee met iTunes kan je alleen liedjes van de PC naar iPod zetten. Het is met iTunes niet mogelijk om de liedjes weer terug te halen.
Link naar reactie
[QUOTE=Melvin1;471315]Nee met iTunes kan je alleen liedjes van de PC naar iPod zetten. Het is met iTunes niet mogelijk om de liedjes weer terug te halen.[/QUOTE]\n\nVolgens mij kun je onder je iPod op Muziek/Videos/ect. klikken, dan selecteer je de nummers die je wilt en sleep je deze naar een MAP. (Dus NIET naar de iTunes bibliotheek, maar gewoon buiten het programma iTunes)
Link naar reactie
[QUOTE=MalamuteBew;471467]Volgens mij kun je onder je iPod op Muziek/Videos/ect. klikken, dan selecteer je de nummers die je wilt en sleep je deze naar een MAP. (Dus NIET naar de iTunes bibliotheek, maar gewoon buiten het programma iTunes)[/QUOTE]\r\n\r\nNee, het is er heel anders ingedeeld, je kan niet zomaar naar muziek gaan. Als je je iPod aansluit komen er heel veel andere rare mappen
Link naar reactie
Ik bedoel IN iTunes klik je op je iPod dan klik je op Muziek/Video\'s/ect. dan selecteer je het gedeelte dat je wilt en dat sleep je UIT iTunes naar een MAP.\n\n(Het werkt sowieso andersom voor mensen die het nog niet wisten, je kunt dus muziek rechtstreeks uit een map naar je iPod IN iTunes schuiven.)
Link naar reactie
[QUOTE=tjoekse;471345]met deze\r\n[URL]http://www.ojosoft.com/video-converters/total-video-converter.html[/URL][/QUOTE]\r\n\r\niDump is speciaal voor iPod naar PC ontwikkeld, het is gratis en het is eenvoudig in gebruik. Je kunt er ook voor kiezen om het .exe bestand te downloaden. Hoef je het niet te installeren ;)\r\n\r\nLink:\r\n[URL=\"http://www.softpedia.com/progDownload/iDump-Download-23799.html\"]http://www.softpedia.com/progDownload/iDump-Download-23799.html[/URL]\r\n\r\nKies Executable [EXE] voor alleen het .exe bestand. Geen installatie nodig.\r\n\r\nKies Installer [EXE] voor een .exe bestand dat installeerd op je systeem.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...