Ga naar inhoud

Dvd Menu


Aanbevolen berichten

Hoi,\r\n\r\nIk heb op mijn media player een aantal dvd bestanden staan. Nu wil ik een dvd menu maken. Maar dan op z\'n manier dat het programma de dvd bestanden intact laat een er dus niet 1 groot dvd bestand van maakt. dus alleen een menu maken en die laten verwijzen naar de bstanden die al op de media player staan.\r\n\r\nBVD
Link naar reactie
[QUOTE=Animal;470629]Een mediaplayer start toch zelf al op met een menu ??[/QUOTE]\r\n\r\nKlopt. maar alleen maar met tekst. Ik heb alle dvd\'s van de kinderen (3 en 5 jaar) hierop gezet. en aangezien ze nog niet kunnen lezen was het fijn als je afbeeldingen van de hoezen kon aanklikken om de film te starten.
Link naar reactie
[QUOTE=Ray Chieves;470659]Misschien dat MediaPortal u hier verder mee kan helpen: [url]http://www.team-mediaportal.com/screenshots/page,view/catid,3/PageNo,2/key,23/hit,1/[/url]\r\n\r\nOf wordt hier een ander soort mediaplayer bedoeld?\r\n\r\nMediaPortal is \"open source\" dus gratis en nederlandstalig.\r\n\r\nGrtz.[/QUOTE]\r\n\r\nnee ik bedoel deze :\r\n\r\n[URL=\"http://www.freecom.nl/ecNewsitem.asp?ID=7292\"]http://www.freecom.nl/ecNewsitem.asp?ID=7292[/URL]
Link naar reactie
Aha, ik dacht even dat hier een soort van HTPC (Home Theater PC) of een all-in-one multi-media pc\nbedoeld werd. Ik lees dat deze Freecom MediaPlayer 450 WLAN ook als externe opslag gebruikt kan worden en met een geheugencapaciteit tot 1TB kan je er heel wat media op kwijt dus.\n\nDan is MediaPortal nog steeds te gebruiken voor de toepassing waarnaar jij opzoek bent!\n\nHier een nederlandstalige link met wat meer info daarover: [url]http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1263486/0[/url]\n\nGrtz.
Link naar reactie
Volgens de specificaties kan hij ook als een USB 2.0 externe harde schijf gebruikt worden.\n\nM.a.w. hij fungeert dan in de opzet zoals ik eerder bedoelde alleen als opslagmedium en kan MediaPortal\nde taak van mediaspeler overnemen. Alleen zal er dus een nieuwe verbinding tussen pc en tv gemaakt moeten worden zoals in de link vermeld staat.
Link naar reactie
Dan moet je een programma zoeken dat van dat soort menu maakt.\r\nJe hebt het wel over een menu dat in windows draait en niet in een mediaplayer.\r\nEn ander moet je een programma pakken dat ook zo\'n menu heeft en dat veranderen met een websitemaker. Dan kan je het aanpassen en ernaar die bestanden toewijzen.\r\nHet is ook verstandig om het zo te maken dat je er wel wat aan hebt.\r\nMaar als je dit te moeilijk vind kan ik je aanraden om er een video van te maken en de filmpjes er nog bij te zetten. Dan kan je makkelijk ze ook nog openen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...