Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

[QUOTE=Swisi;470082]Daar kan ik ook geen antwoord op geven.[/QUOTE]\r\n\r\nEen kennis van mij die bij de radio heeft gewerkt zegt dat ze dat met verschillende klanken/emoties in je stem doen. Alleen dit moet toch makkelijker kunnen?\r\n\r\nSoms hoor je namelijk dat ze dat ter plekke doen, ze doen dan bv 1 woord met dat effect en het lijkt me niet dat je voor 1 woord zoveel moeite gaat doen.
Link naar reactie
Er zijn vast wel programma\'s voor, ze vervormen de stemmen gewoon,\r\nof veranderen de toonhoogtes, ik heb Virtual DJ, daarmee kun je ook de stem vervormen en toonhoogtes veranderen.\r\nOok worden de stemmen weleens vertraagd of versneld, waarmee je een lage stem hoort bij vertraagd en zo\'n piep stem/muizenstem bij versneld.\r\n\r\nHier een voorbeeld op youtube me het programma Audacity: [url]http://www.youtube.com/watch?v=Qhph0i3WWHc&feature=related[/url]
Link naar reactie
[QUOTE=michael91b;470573]Er zijn vast wel programma\'s voor, ze vervormen de stemmen gewoon,\r\nof veranderen de toonhoogtes, ik heb Virtual DJ, daarmee kun je ook de stem vervormen en toonhoogtes veranderen.\r\nOok worden de stemmen weleens vertraagd of versneld, waarmee je een lage stem hoort bij vertraagd en zo\'n piep stem/muizenstem bij versneld.\r\n\r\nHier een voorbeeld op youtube me het programma Audacity: [url]http://www.youtube.com/watch?v=Qhph0i3WWHc&feature=related[/url][/QUOTE]\r\n\r\nNa zoeken op audacity make jingle vond ik dit:\r\n[url]http://radio.about.com/od/radioairchecksandjingles/a/aa043007a.htm[/url]\r\n\r\nMisschien dat ik hier wat aan heb heb het nog niet geprobeerd, morgen of overmorgen horen jullie die uitslag ;). Mochten jullie nog iets te binnenschieten of mochten jullie nog andere ideeën hebben dan hoor ik dat natuurlijk graag!\r\n\r\nGroetjes!
Link naar reactie
[QUOTE=Radiojingle;473975]Anders neem je gewoon even contact met me op via [email]info@radiojingle.nl[/email]\r\nDan help ik je wel even. Want ik heb het namelijk gemaakt.\r\n\r\nGr. Frank Koster\r\nRadiojingle.nl[/QUOTE]\r\n\r\nIk heb u gemaild m.b.t. dit bericht.\r\n\r\n[QUOTE=tjoekse;473986]pro tools\r\n[URL]http://www.digidesign.com/index.cfm?langid=100&navid=507&itemid=35911&ref=pt8-hpb[/URL][/QUOTE]\r\n\r\nHier heb ik wel iets aan bedankt! \r\n\r\nMochten er nog meer zijn dan hoor ik het graag.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...