Ga naar inhoud

Plaatje foto shoppen


Aanbevolen berichten

kan iemand voor mij dit plaatje.. \r\n\r\n[url=http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/1651324.html][img]http://www.plaatjesupload.nl/bekijk/2009/06/08/1244476420-550.jpg[/img][/url]\r\n\r\neven zo photoshoppen of bewerken dat de achtergrond puur zwart is , dit kost mij te veel tijd dusss :p\r\n\r\nBij voorbaat dank
Link naar reactie
Ik denk dat mensen wat problemen hebben met je opmerking dat wij dat zouden gaan doen omdat het jou teveel tijd kost, terwijl jij toch degene bent die het eindproduct wilt hebben.\n\nJe kunt eens kijken of je in Paint Shop Pro (kun je een trial van downloaden geloof ik) iets kan met de background eraser tool.
Link naar reactie
Het is bij deze afbeelding eigenlijk onmogelijk om de achtergrond te vervangen op een nette manier. De \"streepjes\" lopen ook door in de figuren waar het om draait en dat krijg je niet netjes met Photoshop. Of je moet er echt erg veel tijd in steken.\n\nJe kunt beter even zoeken met Google images naar dezelfde figuren maar dan zonder achtergrond. Klik [B][URL=\"http://images.google.nl/images?hl=nl&q=gunz+wallpaper&btnG=Afbeeldingen+zoeken&gbv=2\"]hier[/URL][/B] en zoek wat uit.
Link naar reactie
hee ik heb ook een klusje .. \r\nkan iemand dit plaatje klein maken\r\nik wil deze graag 50x50 pixels\r\n(ik heb geen photoshop)\r\n[URL=\"http://www.nucleo.be/images_agenda/nuclearcloud-War-and-Peace.jpg\"]plaatje[/URL]\r\nik hoop dat het iemand lukt.. bedankt!\r\n\r\n(ik zit niet veel op dit forum, kan iemand hem naar [email]david_emst@hotmail.com[/email] sturen..?)
Link naar reactie
dat bovenste plaatje heb ik zo bewerkt in 2 delen. dus je kunt kiezen:P\r\n[IMG]http://img520.imageshack.us/img520/5153/bewerkinginzwart.jpg[/IMG]\r\nof deze\r\n__________________________________________________________________\r\n[IMG]http://img72.imageshack.us/img72/2684/bewerkinginzwartcopy.jpg[/IMG]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...